„Nu conteaza daca dai gres, ci conteaza sa continui. Poti sa incerci de 100 de ori, iar daca a 101- a oara ai reusit, tot ce conteaza e ca te-ai ridicat de 101 ori. Si in mod sigur nu trebuie sa renunti niciodata - schimbi macazul, atata tot. Te adaptezi, nu incerci sa faci acelasi lucru iar si iar, ca asta e definitia nebuniei, ci incerci tot timpul sa schimbi acolo unde consideri ca ai gresit", noteaza Revista CARIERE.

Asa sustine Andrei Amarasteanu, care a reusit sa faca, alaturi de Radu Nita, cea mai de succes campanie de strangere de fonduri prin Kickstarter originara din Romania, in valoare de 1,3 milioane de dolari. In doar o luna si jumatate, peste 6.000 de oameni din diverse colturi ale planetei au dat intre 140 si 600 de dolari pentru a avea pe birou un exemplar din Lampster - o lampa cool deghizata intr-un robotel cu atitudine.

Andrei Amarasteanu - artist, designer, arhitect si speaker la TEDx Cluj 2018, eveniment ce a avut loc pe 24 februarie - a povestit pentru Revista CARIERE ca avea cam 12 ani cand si-a dat seama ca desenul reprezinta destinul sau profesional.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Citeste si:
Traind in strainatate te cunosti mai bine
Traind in strainatate te...
Sursa foto: Revista CARIERE

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Interviu: Prima editie TEDx@Youth, cu doi elevi de clasa a 11-a