Cele mai multe oferte de munca sunt pentru office jobs, IT si din domeniul medical, in Ungaria (280 anunturi), Polonia (275 anunturi), Germania (265 anunturi), Franta (218 anunturi) si Anglia (141 anunturi), potrivit BestJobs.

In Ungaria se cauta in special personal pentru office jobs (serviciu clienti, resurse umane, marketing, administrativ, financiar - 58 anunturi), soferi si mecanici auto (49 anunturi), persoane cu experienta in vanzari (39 anunturi). Cele mai multe oferte din Polonia sunt pentru activitati de birou (121 anunturi), vanzari (46 anunturi) si programatori (43 anunturi). In Germania se cauta muncitori in constructii (85 anunturi), medici (58 anunturi) si programatori (34 anunturi). Personalul medical este in topul cautarilor si in Franta (52 anunturi), urmat de personalul pentru office jobs (44 anunturi) si cel in vanzari (35 anunturi). Oferta din Anglia se adreseaza in special domeniului medical (34 anunturi), programatorilor (27 anunturi) si celor interesati de office jobs (19 oferte).

Celelalte tari vin cu oferte pentru personalul cu experienta in HoReCa (majoritare in Serbia si Cipru), pentru programatori (Belgia si Cehia) si pentru office jobs (Irlanda si Bulgaria). Tarile nordice cauta in special medici si soferi, in sudul Europei se cauta personal pentru office jobs, iar tarile din centrul Europei au oferte pentru programatori, soferi si pentru personal medical.

Studiu: Doar 3 din 10...
Citeste si: Doar 3 din 10 angajatori acorda prime de sarbatori angajatilor

In fiecare din aceste tari exista oferte pentru activitati diverse: servicii de curatenie/menajere, ingrijire persoane la domiciliu, baby sitting, muncitori in productie, gradinari sau lucratori in ferme, cusatoare, profesori.

Citeste si: Joburi in Germania, in domeniul hotelier-gastronomic

Sursa foto: Shutterstock.com / Photographee.eu