Operatiunile diviziei Bayer Pharmaceuticals din Romania si Republica Moldova vor fi coordonate, incepand cu luna aceasta, de catre Catalin Radu, care preia astfel atributiile de la dr. Gerhard Waltl.

Cu 15 ani de experienta in domeniul farmaceutic si numeroase roluri detinute la nivel national si international, Catalin Radu propune pentru mandatul sau o abordare strategica, cu perspective ambitioase pentru viitor.

"Modelul de business al Bayer este unul axat pe inovatie si dezvoltare – ne dorim sa facem mereu mai mult, invatam in permanenta si incercam sa punem in valoare cunostintele si personalitatea fiecaruia dintre membrii echipei", a precizat acesta cu ocazia numirii.

Catalin Radu s-a alaturat companiei Bayer in 2007, ca director al diviziei Pharmaceuticals in Romania. Doi ani mai tarziu a fost numit regional brand manager la sediul din Berlin al companiei, iar intre 2012 si 2014 a ocupat functia de business operations manager pentru zona Turcia-Maghreb in cadrul regiunii EMA. Perioada 2015 – 2018 a petrecut-o in Kazahstan, initial ca lider al diviziei Pharmaceuticals pentru Asia Centrala, apoi ca Director General al Bayer Kazahstan.

Bayer este o companie globala cu competente cheie in domeniul stiintelor vietii, respectiv sanatate si agricultura. In finalul anului fiscal 2017, grupul avea 99.820 de angajati si a inregistrat vanzari de 35 de miliarde euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,4 miliarde de euro, iar cele cu cercetarea si dezvoltarea la 4,5 miliarde de euro.

Citeste si:
Romanii, grecii si letonii nu merg la doctor pentru ca nu isi permit
Romania, una din tarile cu...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Penny Market deschide sase noi magazine in Romania