Raluca Kisescu a fost la Brand Minds si a luat notite. Sa luam si noi nota!

Dr. Helen Fisher este un antropolog american, cercetator in domeniul comportamentului uman si autor de carti de self-help. Membru al Centrului de Studii Evolutive Umane din cadrul Departamentului de Antropologie de la Universitatea Rutgers, Helen a fost si asociat pentru cercetare la Muzeul American de Istorie Naturala din New York City. Este un expert principal in biologia iubirii si a atractiei, fiind acum cel mai citat specialist din domeniul de cercetare a iubirii.

Vorbind despre neurostiinta in marketing, publicitate si vanzari, Dr. Helen Fisher considera ca personalitatea are un rol semnificativ in ce alegem si cum cumparam. Helen sustine ca personalitatea se bazeaza pe doua forte esentiale: cultura si temperament. Cultura reprezinta felul in care este conditionat comportamentul nostru prin educatie. Temperamentul este biologic si depinde de cantitatea de neurotransmitatori pe care am primit-o prenatal. Dr. Helen Fisher constata ca exista un set de trasaturi de temperament asociate cu patru sisteme ale creierului.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri