Provocarea companiilor de a atrage si retine talentele in interiorul organizatiei nu este una noua, dar devine din ce in ce mai vizibila. Mai ales ca tinerii sunt vocali si isi exprima argumentat toate cerintele si nevoile - iar capacitatea organizatiilor de adapare la aceste realitati va face diferenta, a declarat Mihaela Feodorof, Owner Yourway Life & Career Coaching, la emisiunea Inspiratie in Business.

Mihaela Feodorof este unul dintre speakerii conferintei WS2GROW. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre piata muncii, tendintele din recrutare si retentie, vino la conferinta WS2GROW. Participarea este GRATUITA. Inscrie-te aici.

"Oganizatiile, care pana de curand erau vazute ca o forta si care asteptau sa le fie respectate conditiile, trebuie sa se adapteze. Cu cat se vor adapta mai usor, cu atat vor putea sa atraga talentele, si cu cat vor putea sa le raspunda nevoilor, vor reusi sa le si pastreze. Generatiile tinere vorbesc despre nevoile lor si se asteapta sa fie respectate. Tinerii isi doresc sa fie ascultati, vor respect, vor sa gaseasca echilibrul intre viata personala si cea profesionala si sa se formeze permanent. Din experienta noastra, in toate industriile angajatorul este usor nepregatit pentru ce intalneste la interviul de selectie, pentru modul in care candidatii isi cer nevoile si drepturile", a mai spus Feodorof.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri