BestJobs a realizat topul celor mai buni angajatori in 2018, un clasament realizat in baza evaluarilor a peste 100.000 de angajati ai companiilor listate pe portalul de recrutare.

Anul acesta, Vodafone urca 9 pozitii in clasament, ajungand astfel pe primul loc in topul celor mai apreciati angajatori din Romania. Fata de 2017, IT-ul pierde teren in fata companiilor financiare, care ajung din nou in topul preferintelor angajatilor. Banca Transilvania cunoaste o ascensiune remarcabila ajungand pe locul trei in topul angajatorilor, pozitie ocupata anul de trecut de Orange Romania.

MApN si INCAS sunt primele institutii publice care au ajuns in top 10 cei mai apreciati angajatori. MApN ocupa locul 8 in topul celor mai apreciati angajatori in 2018, in timp ce Incas, Institutul National de Cercetari Aerospatiale, ocupa locul 10 in clasament, pozitie ocupata anul trecut de Heineken Romania.

Top cei mai buni angajatori in 2018
1. Vodafone Romania
2. OMV Petrom
3. Banca Transilvania
4. Auchan
5. Emag
6. Arvato Services
7. ING Bank
8. M.A.P.N
9. Altex
10. INCAS
11. Kromberg & Schubert Romania
12. Carrefour Romania
13. BRD Societe Generale
14. Nestle
15. Schaeffler Romania
16. Michelin Romania
17. British American Tobacco
18. IBM
19. Robert Bosch Romania
20. Orange Romania

JYSK inaugureaza doua...
Citeste si: JYSK deschide 2 magazine noi si ajunge la o retea de 68 de unitati

Topul BestJobs claseaza angajatorii in functie de evaluarile propriilor angajati. Astfel, angajatii romani au acordat note de la 1 (nivel minim de satisfactie) la 5 (nivel maxim de satisfactie) companiilor pentru care lucreaza, iar criteriile de votare au luat in calcul gradul de satisfactie la locul de munca, posibilitatea ca angajatul sa recomande unui apropiat sa se angajeze in cadrul companiei, precum si dorinta angajatului de a-si schimba jobul in viitorul apropiat (6 luni - 1 an).