Joburi in Germania pentru tineri. Cine se poate inscrie

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza selectia pentru studentii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara (minim 2 luni).

Studentii care vor sa lucreze in strainatate pe perioada verii isi pot depune dosarele la Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti. Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi in domeniul hotelier – gastronomic, in gastronomia de sistem (fast-food), in productia industriala si in domeniul serviciilor.

La selectia organizata de AMOFM Bucuresti pot participa studentii cu varsta cuprinsa intre 18 - 35 de ani, care urmeaza cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii si care au cunostinte bune/foarte bune de limba germana.

Inregistrarea se va desfasura in perioada 14 ianuarie - 14 februarie, de luni pana joi.

Informatii suplimentare cu privire la conditiile de mediere, documentele necesare inregistrarii dosarelor, precum si instructiunile de completare a acestora se gasesc pe site-ul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti.

Citeste si: Cum scrii un CV impresionant daca nu ai experienta profesionala

Citeste si:
ANOFM: Cei 900.000 de romani în şomaj tehnic n-ar trebui să-şi...
ANOFM: Niciuna dintre cele...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri