Joburi in Germania pentru studentii care vor sa lucreze in vacanta de vara

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti anunta organizarea selectiei pentru studentii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara (minim 2 luni).

Se pot inscrie in programul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de munca studentii cu varsta cuprinsa intre 18 – 35 de ani, care urmeaza cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii si care au cunostinte bune/foarte bune de limba germana.

Pentru tinerii interesati de un loc de munca in Germania, pe perioada vacantei de vara, sunt disponibile 30 de posturi in domeniul hotelier – gastronomic, in gastronomia de sistem (fast-food), in productia industriala si in domeniul serviciilor.

Studentii care au domiciliul in Bucuresti sau sunt inregistrati la o institutie de invatamant superior din acest municipiu, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, in vederea inregistrarii dosarelor. Inregistrarea se va desfasura in perioada 14 ianuarie - 14 februarie 2019.

Informatii suplimentare cu privire la conditiile de mediere, documentele necesare inregistrarii dosarelor, precum si instructiunile de completare a acestora se gasesc pe site-ul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, www.bucuresti.anofm.ro.

Citeste si:
Statistici despre rata angajarii absolventilor de invatamant superior
Romania, peste media...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri