Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti anunta organizarea selectiei pentru studentii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara (minim 2 luni).

Se pot inscrie in programul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de munca studentii cu varsta cuprinsa intre 18 – 35 de ani, care urmeaza cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii si care au cunostinte bune/foarte bune de limba germana.

Pentru tinerii interesati de un loc de munca in Germania, pe perioada vacantei de vara, sunt disponibile 30 de posturi in domeniul hotelier – gastronomic, in gastronomia de sistem (fast-food), in productia industriala si in domeniul serviciilor.

Studentii care au domiciliul in Bucuresti sau sunt inregistrati la o institutie de invatamant superior din acest municipiu, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, in vederea inregistrarii dosarelor. Inregistrarea se va desfasura in perioada 14 ianuarie - 14 februarie 2019.

Informatii suplimentare cu privire la conditiile de mediere, documentele necesare inregistrarii dosarelor, precum si instructiunile de completare a acestora se gasesc pe site-ul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, www.bucuresti.anofm.ro.

Aproape 30.000 de joburi...
Citeste si: 30.000 de joburi disponibile in toata tara, indiferent de ce studii ai


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Subventii pentru companiile care angajeaza someri si tineri absolventi