Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza o selectie pentru studentii si masteranzii care doresc sa lucreze in Germania pe perioada vacantei de vara (minim 2 luni).

La inscrieri pot participa studentii si masteranzii care urmeaza cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii si care au cunostinte bune/foarte bune de limba germana.

Pentru anul 2016, sunt disponibile 100 de locuri destinate studentilor romani.

Selectia are loc anual, in baza intelegerii incheiate intre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Agentia Federala de Munca din Germania, privind medierea studentilor romani in vederea angajarii pe perioada vacantei de vara in Republica Federala Germania.

Studentii si masteranzii care au domiciliul in Bucuresti sau sunt inregistrati la o institutie de invatamant superior din acest municipiu, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti.

Citeste si:
Angajatori de Top Business 2021: 2 din 3 companii angajează juniori
Angajatori de Top Business...

Sursa foto: Maxx-Studio, Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri