Studentii care isi doresc sa munceasca in Germania pe perioada vacantei de vara, adica timp de minim doua luni, se pot inregistra la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi in domeniul hotelier – gastronomic, in gastronomia de sistem (fast-food), in productia industriala si in domeniul serviciilor.

La posturile disponibile pot aplica studentii cu varsta cuprinsa intre 18 – 35 de ani, care urmeaza cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii si care au cunostinte bune/foarte bune de limba germana.

In vederea inregistrarii aplicatiilor, studentii interesati de aceasta oportunitate, se pot adresa consilierului EURES din cadrul agentiei judetene/municipale pentru ocuparea fortei de munca din judetul in care studiaza/domiciliaza. Inregistrarea persoanelor se va desfasura in perioada 13 ianuarie - 14 februarie.

Informatii suplimentare cu privire la conditiile de aplicare, documentele necesare inregistrarii aplicatiilor, precum si instructiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca, respectiv a Municipiului Bucuresti sau pe site-ul www.anofm.ro>Comunicare>Materiale informative

Citeste si:
HR Cosmote: Cariera este precum vinul, nu o poti obtine peste noapte
HR director Cosmote: Cariera...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Joburi disponibile pentru studentii care vor sa munceasca in Germania