Romanii care sunt in cautarea unui loc de munca, trebuie sa stie ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta organizarea bursei locurilor de munca pentru absolventi in data de 18 octombrie.

Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agentii teritoriale pentru ocuparea fortei de munca si are ca scop facilitarea accesului absolventilor la locurile de munca disponibile si interactiunea directa cu agentii economici.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi reprezinta o oportunitate de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru ca acestia sa poata alege un loc de munca conform pregatirii lor profesionale sau sa se informeze despre ocupatiile cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung. La acest eveniment, pot participa si celelalte categorii de persoane care nu au loc de munca sau care doresc schimbarea acestuia.

Locatiile de desfasurare a bursei in Bucuresti si in tara, programul, numarul estimativ al locurilor de munca oferite de angajatori, precum si alte detalii, vor fi anuntate in timp util, de aceea, recomandam persoanelor interesate sa urmareasca site-ul si pagina de facebook ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Totodata, agentii economici care doresc sa participe la aceasta actiune organizata la nivel national se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in raza carora au sediul, datele de contact ale acestora fiind disponibile pe pagina www.anofm.ro la sectiunea Contact/Contact AJOFM.

Participarea la Bursa locurilor de munca pentru absolventi este gratuita atat pentru angajatori, cat si pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri