Romanii care sunt in cautarea unui loc de munca, trebuie sa stie ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta organizarea bursei locurilor de munca pentru absolventi in data de 18 octombrie.

Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agentii teritoriale pentru ocuparea fortei de munca si are ca scop facilitarea accesului absolventilor la locurile de munca disponibile si interactiunea directa cu agentii economici.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi reprezinta o oportunitate de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru ca acestia sa poata alege un loc de munca conform pregatirii lor profesionale sau sa se informeze despre ocupatiile cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung. La acest eveniment, pot participa si celelalte categorii de persoane care nu au loc de munca sau care doresc schimbarea acestuia.

Locatiile de desfasurare a bursei in Bucuresti si in tara, programul, numarul estimativ al locurilor de munca oferite de angajatori, precum si alte detalii, vor fi anuntate in timp util, de aceea, recomandam persoanelor interesate sa urmareasca site-ul si pagina de facebook ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Totodata, agentii economici care doresc sa participe la aceasta actiune organizata la nivel national se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in raza carora au sediul, datele de contact ale acestora fiind disponibile pe pagina www.anofm.ro la sectiunea Contact/Contact AJOFM.

Citeste si:
Intrebari comune la angajare: cum sa raspunzi pentru a primi jobul
Intrebari comune la interviul...

Participarea la Bursa locurilor de munca pentru absolventi este gratuita atat pentru angajatori, cat si pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Esec? Doar 820 de candidati s-au "batut" pe 10.000 de locuri de munca