SGB Humangest, grup italian de companii care ofera servicii de consultanta specializate in domeniul selectiei, anunta achizitia IHM Total Consult SRL, companie romaneasca, furnizor de servicii de munca temporara, recrutare, selectie, administrare de personal si salarizare.

Achizitia IHM conduce la dezvoltarea operatiunilor SGB Humangest in Romania si la cresterea cifrei de afaceri la 25 de milioane de euro, plasand compania pe locul 4 in topul furnizorilor de servicii de munca temporara si resurse umane de pe piata romaneasca, dupa cifra de afaceri.

Achizitia completeaza, totodata, experienta si rezultatele Grupului italian in furnizarea de servicii de munca temporara, recrutare, administrare de personal si salarizare.

Achizitia a fost aprobata de Consiliului Concurentei din Romania la inceputul acestui an.

Grupul SGB Humangest ofera servicii in domeniul resurselor umane in Italia si Romania, unde a intrat pe piata in 2007. Principalele linii de business ale grupului sunt serviciile de munca temporara, recrutare si selectie, training, serviciile de salarizare, outsourcing logistica si property management.

Citeste si:
Ei impart salariile: cat castiga un om de HR
Ei impart salariile in...

IHM Total consult este o companie romaneasca cu puncte de lucru in Timisoara si Arad, care ofera servicii de munca temporara, recrutare, selectie, administrare de personal si servicii de salarizare. Compania a fost fondata in anul 2004 si portofoliu de clienti include companii de renume din domeniul industrial, automotive, IT, retail si logistica.

Cele mai mari companii de recrutare sunt in prezent Adecco, Lugera si ManpowerGroup.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
PROFI preia 18 magazine ale retailerului prahovean MAYA