Vineri, 25 octombrie, intre orele 10:00-18:00 si sambata, 26 octombrie, intre orele 10:00 - 17:00, are loc la Sala Palatului editia cu numarul 27 Angajatori de TOP Bucuresti. Peste 130 de companii vor fi prezente la targul de joburi, pregatite sa intampine candidati cu orice nivel de experienta (fie ca acestia sunt profesionisti, persoane cu experienta middle-level, entry-level sau studenti) si aduc in atentia lor 6.000 de oportunitati de cariera. Candidatii care se hotarasc sa viziteze Orasul Joburilor, trebuie sa se inscrie pe Hipo.ro, in sectiunea dedicata evenimentului, sa-si actualizeze CV-ul si sa il descarce in format Barcode pe telefon. Cu ajutorul CV-ului Barcode vor putea aplica la joburile de care sunt interesati.

Orasul Joburilor isi deschide portile in acest weekend si le propune vizitatorilor un city break care ii vor aduce mai aproape de jobul mult dorit. Candidatii interesati de dezvoltarea profesionala si personala au ocazia sa participe la peste 25 de workshopuri de cariera cu teme precum: Career Hunting, Jobs of the future, Personal Branding for your career, Most desired skills for employees si altele.

Seniorii si juniorii din industria tech, se intalnesc toamna aceasta in cadrul editiei cu numarul 11 - TechTalks – eveniment dedicat in exclusivitate comunitatii IT din Bucuresti. Evenimentul pune accent pe transmiterea unui continut de calitate, crearea unui cadru practic si interactiv care sa faciliteze abordarea deschisa in cadrul sesiunilor tehnice, cat si initiative ale participantilor de a genera noi idei.

15 speakeri internationali si locali vor fi prezenti pentru a sustine comunitatea IT&C din Bucuresti. Cele 4 Conferinte (Machine Learning&Artificial Intelligence, Emerging Tech, Smart Everything si Robotic Process Automation) se adreseza pasionatilor de IT&C care au experienta in domeniu si vor fi sustinute de reprezentantii companiilor precum: Genpact, Wipro Technologies, Siemens Industry Software, Kalypso, Go Pro, CN Group, Automatic Data Processing (ADP) Romania. Juniorii sunt asteptati la o serie de TechLab-uri care se bazeaza pe rezolvarea unor studii de caz sau pe dezbaterea anumitor subiecte alaturi de profesionisti din companii precum: London Stock Exchange Group, Harman, Hewlett Packard Enterprise(HPE) si Stefanini.

Inscrierea pentru keynote-urile tehnice, workshopurile IT sau workshopurile de cariera se face individual pe Hipo.ro, iar persoanele interesate sunt invitate sa-si rezerve cat mai repede un loc in sala, intrucat numarul de locuri este limitat.

Ce companii au planuri importante de recrutare la Angajatori de TOP Bucuresti

Conform rezultatelor studiului realizat de organizatorii evenimentului, 38% din companiile care au participat la editia trecuta a targului de cariera sustin ca au avansat discutii in vederea recrutarii pentru posturile disponibile, iar 25% dintre acestea au angajat candidati cu care au interactionat prima oara la targ. Vizibilitatea crescuta din campania de promovare a influentat pozitiv rezultatele in procesele de recrutare pentru 23% dintre angajatori, iar 12% dintre companiile participante la studiu au declarat ca a crescut numarul de aplicanti la joburile vacante.

Angajatorii au pregatit pentru aceasta toamna oportunitati de cariera in domenii variate precum: Contabilitate-Finante, Customer-Suport, IT&C, Inginerie, Achizitii-Logistica, Vanzari, Resurse Umane, Marketing&PR si se adreseaza candidatilor cu orice nivel de experienta. 57% dintre companiile participante la studiu au disponibile pozitii de middle-management, dar si oportunitati pentru tinerii la inceput de drum. Asadar, 42% dintre angajatori ofera programe de internship in cadrul companiei, 36% au disponibile stagii de practica pentru studenti, iar 12% dintre companii au deschise si programe de trainee.

Printre companiile participante la studiu care ofera cele mai multe oportunitati de cariera in acest weekend in Orasul Joburilor se numara: GI Group Romania, Genpact, BCR, CGS Romania, Comdata Romania, Valoris Center, Metro Cash & Carry, Societe Generale European Business Services(SG EBS), SNC-Lavalin Romania, Avitech Romania, ALTEN Delivery Center Bucharest si multe altele.

“In prezent avem deschise aproximativ 300 de pozitii in Bucuresti si regiunile din imprejurimi, la care se adauga alte cateva sute de pozitii, in special cu relocare de personal si nu numai, in orasele in care avem branch-uri: Timisoara, Cluj, Oradea, Arad, Baia-Mare, Iasi, Roman, Brasov, Pitesti. Paleta noastra de job-uri este foarte complexa si variaza de la job-uri pentru persoane fresh-out, pana la pozitii de white collar si executive search, prin prisma celor 3 divizii de recrutare pe care le avem: Temp&Perm, Grafton si Wyser.“ Georgiana Brudaru, Branch Manager - Gi Group Romania.

Cum se pregatesc angajatorii pentru intalnirea cu candidatii din acest weekend

Interactiunea directa reprezinta un mare plus in egala masura pentru vizitatorii care isi doresc sa afle mai multe detalii despre compania in care ar dori sa lucreze, cat si pentru angajatorii care au posibilitatea de a identifica potentiali candidati in urma discutiilor one-to-one. in cadrul evenimentului Angajatori de TOP Bucuresti companiile si-au propus sa ofere si interviuri preliminare la stand si chiar propunerea concreta a unei oportunitati de cariera, cu stabilirea urmatoarelor etape. De asemenea candidatii sunt asteptati intr-o atmosfera pozitiva, cu activitati interactive si concursuri cu premii oferite de angajatori.

La fel ca in fiecare an, participantii la Angajatori de TOP sunt invitati la standul Groupe Renault Romania pentru a discuta despre posturile disponibile din cadrul companiei, stagiile de practica dar si conceptele inovatoare din domeniul auto. ti-ai imaginat cum ar fi sa conduci un vehicul care poate fi parcat aproape oriunde, putand fi manevrat 360°? De la aceeasi intrebare au pornit si studentii de la Universitatea Transilvania cand au construit InnovaTwiz, proiectul care a castigat premiul pentru «Best Prototype» la competitia internationala Renault Twizy 2019 de la Paris. Puteti afla mai multe despre acest concept vizitand standul nostru si discutand cu echipa de Inovatie Groupe Renault Romania care a coordonat proiectul. Ema Dobre, Employer Branding & Digital HR Strategist - Groupe Renault Romania

O parte din companiile cu care candidatii se pot intalni vineri si sambata la Sala Palatului sunt: Allianz Technology, Arctic, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, Bertrandt, British American Tobacco, BTL Romania Aparatura Medicala, Cegedim, Clinicile Dentare Dr. Leahu, Computer Generated Solutions Romania, DB Schenker GBS Bucharest, Dell Technology, DM Drogerie Markt, DriV. Enel, Finastra, First Bank, G2-travel, Garrett - Advancing Motion, Genpact, GOODYEAR, GoPro, Groupe Renault Romania, Grupul Digi| RCS & RDS, Harman, Hewlett Packard Enterprise(HPE), HP Inc, HRS Romania, Kambi, Kaufland Romania, Leroy Merlin, MANTU, Medicover, Mercedes-Benz Romania, Mood Media, P&G, Peek & Cloppenburg, Penny Market, Philip Morris, ProCredit, Raiffeisen Bank, Siemens Industry Software, Societe Generale European Business Services(SG EBS), Teleperformance, TELUS International Europe, Veeam Software, Wipro Technologies.

Mai multe detalii despre targul de joburi Angajatori de TOP Bucuresti pot fi accesate pe portalul de cariera www.hipo.ro, la sectiunea dedicata evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. in cei 13 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;

  • Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti, Timisoara si online, pe www.hipo.ro;

  • DevTalks, eveniment care reuneste 1.000 de profesionisti IT pasionati de web, online, Cloud computing si Big Data;

  • Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani;

  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri