Cea de-a 14-a editie reuneste 160 de companii care ofera peste 9.000 de oportunitati de cariera din domenii diverse de activitate: IT, FMCG, Servicii si BPO, Inginerie, Retail, Servicii Financiare, Auto, Turism etc. Ofertele angajatorilor sunt variate, astfel incat atat profesionistii cat si studentii pot gasi joburi in orase precum Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov etc.

Participarea la Angajatori de TOP Virtual este gratuita si accesibila pentru toate persoanele care sunt in cautarea unui job. Candidatii trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul Hipo.ro, iar dupa logare vor putea aplica la joburile potrivite pentru ei. Pentru o selectie mai amanuntita, filtrele de cautare afiseaza oportunitatile de cariera in functie de domeniul si orasul de interes.

Candidatii care participa la Angajatori de TOP Virtual beneficiaza de avantaje precum:

  • Accesibilitate – candidatii isi pot gasi o oportunitate de cariera indiferent de orasul in care locuiesc;

  • Confortul oferit de posibilitatea de a aplica direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro la jobul dorit, Indiferent de ora sau locatie;

  • Sanse mai mari de a gasi un loc de munca datorita accesului la o plaja mai larga de oportunitati de cariera.

Care sunt domeniile cu cele mai multe oferte de locuri de munca in functie de oras?

Toamna aceasta, persoanele care nu au reusit sa ajunga la editiile fizice Angajatori de TOP Bucuresti si Timisoara, dar si candidatii aflati in alte orase din tara, au prilejul de a alege dintr-o paleta diversa de oportunitati de cariera oferite de companiile participante la editia virtuala a targului de joburi la nivel national. in urma studiului realizat de organizatori privind joburile publicate de companiile participante pe hipo.ro, a reiesit topul domeniilor cu cele mai multe oportunitati de cariera pentru orase precum: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi.

Candidatii care vor sa lucreze in IT&C sau banking gasesc cele mai multe oportunitati in Bucuresti

Joburile in Bucuresti sunt fruntase in ceea ce priveste volumul si diversitatea. Domeniul IT&C se situeaza pe primul loc in ofertele de angajare ale companiilor, urmat de sectorul financiar-bancar in care angajatorii recruteaza constant. sansele de angajare se mentin si pentru candidatii din domenii de activitate precum Marketing&PR, Customer-Support, Resurse Umane, Inginerie, Vanzari, Logistica-Achizitii, sau Audit-Consultanta.

Inginerii sunt la mare cautare in Timisoara

Candidatii interesati de joburi in Timisoara au parte de vesti bune, mai ales din partea companiilor din domeniul Inginerie-Productie care sunt in plin proces de recrutare si au un volum mare de joburi deschise. Persoanele cu studii economice isi pot gasi o oportunitate in domeniul financiar-bancar, iar companiile de audit si consultanta au un numar insemnat de joburi. De asemenea angajatorii recruteza si in celelalte domenii, precum: IT&C, Logistica-Achizitii, Customer-Support, Vanzari, Marketing&PR, sau Resurse Umane.

In Cluj-Napoca sunt deschise posturi in domenii precum financiar-bancar, vanzari sau inginerie

Companii din sectoare de activitate precum financiar-bancar, vanzari sau inginerie ofera joburi in Cluj-Napoca pentru candidatii care se afla in cautarea acestora. Accesarea targului de cariera Angajatori de TOP Virtual ofera oportunitati de angajare variate, asadar companiile participante se axeaza si pe recrutarea inginerilor, programatorilor sau candidatilor cu studii economice.

Candidatii din Iasi isi pot gasi joburi in vanzari, banking dar si IT&C

Toamna aceasta ofertele angajatorilor se remarca printr-un procent semnificativ de joburi in Iasi in domenii precum banking si vanzari. Persoanele care nu se regasesc in acestea zone de activitate nu trebuie sa se descurajeze deoarece angajatorii sunt prezenti cu oferte de locuri de munca in Audit-Consultanta, Customer-Support si IT&C.

Angajatori de TOP Virtual poate fi accesat pe hipo.ro pana duminica, 24 noiembrie. in sectiunea dedicata evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetopvirtual vor putea vizita profilele companiilor, pot vizualiza joburile disponibile si cerintele solicitate de angajatori, respectiv pot aplica la joburi.

Cateva dintre companiile care participa la Angajatori de TOP Virtual sunt: Allianz Technology, Arctic, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, Bosch Romania, British American Tobacco, BTL Romania Aparatura Medicala, Cegedim, Coca-Cola HBC Romania, Cognizant Softvision, Computer Generated Solutions Romania, Continental, Dell Technologies, Deltatel, dm drogerie markt, Dr Leahu, DRiV, Emerson, Enel, Finastra, First Bank, Flex, G2-Travel, Garrett - Advancing Motion, Genpact, Goodyear, Groupe Renault Romania, Harman, Hella, HP Inc, HRS Romania, Kambi, Kaufland Romania, Kimball Electronics, Leroy Merlin, Medicover, Mercedes-Benz Romania, MHP- A Porsche Company, Mood Media, Nokia, NXP Semiconductors, Peek & Cloppenburg, Penny Market, Philip Morris Romania, ProCredit Bank, Raiffeisen Bank, RapidSolution, Siemens Industry Software, Societe Generale European Business Services(SG EBS), Teleperformance, TELUS International Europe, Ubisoft, Veeam Software, Visteon, Vodafone, Wipro Technologies.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. in cei 13 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;

  • Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti, Timisoara si online, pe www.hipo.ro;

  • DevTalks, eveniment care reuneste 2.000 de profesionisti IT pasionati de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing si SAP

  • Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 250 de tineri romani;

  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care candidatii le au de la acestia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri