BestJobs: Șoferii, contabilii și economiștii, cei mai activi în căutarea unui loc de muncă în luna februarie

În luna februarie, românii au continuat să-și caute joburi noi, iar companiile au înregistrat cu 5% mai multe aplicări la joburi comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, se arată într-un comunicat al BestJobs.

Cele mai multe căutări de joburi din luna februarie au fost în domenii precum transport - peste 34.000 de căutări, financiar contabil - peste 32.000 de căutări, inginerie - peste 23.000 de căutări și vânzări - peste 20.000 de căutări.

Surpriza lunii februarie vine din domeniul resurse umane, unde angajații specializați au înregistrat peste 17.000 de căutări de joburi.

În același timp, joburile vedetă din luna februarie, cu o medie de 1.000 de candidați fiecare, au fost lucrător comercial la TakkoFashion International, asistent vânzări la Deichmann și partener servicii clienți la BCR.

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniu,BestJobs a fost implicată în transformarea și inovarea industriei de recrutare online și integrează astăzi tehnologii digitale de ultimă generație pentru a oferi cele mai eficiente soluții de angajare. Cu un număr de peste 2,5 milioane de profesioniști conectați la piața muncii și peste 25.000 de joburi active în orice moment, atât în țară, cât și în străinătate,BestJobs creează conexiuni între toți cei care vor să găsească un job mai bun și angajatorii care caută noi talente.

Citeste si:
Cum cred angajatorii ca va arata piata muncii la finalul pandemiei
Cum cred angajatorii ca va...

Sursa foto: shutterstock
Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri