Ce locuri de muncă sunt disponibile în București, începând de azi. Câte dintre acestea sunt pentru persoanele cu studii superioare

Dacă te afli în căutarea unui job, află că sunt peste 3.000 de locuri de muncă vacante, arată datele transmise de Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM).

Începând de astăzi și până pe 30 septembrie sunt disponibile 3.354 locuri de muncă vacante, din care 172 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 467 persoanelor cu studii medii, 2145 pentru muncitorii calificați și 570 pentru muncitorii necalificați.

Întrucât baza de date a locurilor de muncă vacante este dinamică, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot consulta platforma bucuresti.anofm.ro pentru a afla care sunt ultimele actualizări.

Citește și: Piața muncii dă primele semne de revenire. Ce joburi noi sunt disponibile

„AMOFM București face cunoscute locurile de muncă vacante, comunicate de către angajatori, persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit. Informațiile privind locurile de muncă vacante și condițiile de ocupare a acestora se pot obține de la Agențiile Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Citeste si:
Aproape 30.000 de joburi noi în aprilie. Numărul de joburi remote...
Aproape 30.000 de joburi noi...

Sursa foto: Shutterstock
Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri