Ce noi locuri de muncă sunt disponibile de AZI, în București

Potrivit datelor furnizate de către agenții economici, în evidența Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM), începând de astăzi, 14 octombrie și până marți, 20 octombrie sunt disponibile 2.764 locuri de muncă vacante, potrivit instituției.

Cum sunt repartizate aceste locuri de muncă:

  • 128 sunt destinate persoanelor cu studii superioare
  • 439 sunt disponibile pentru persoanele cu studii medii
  • 1.729 de joburi destinate pentru muncitorii calificați
  • 468 de joburi puse la dispoziție pentru muncitorii necalificați.

Citește și: O nouă platformă de recrutare online intră pe piața din România

„Precizăm că baza de date a locurilor de muncă vacante este dinamică, astfel în vederea unei informari cât mai corecte și actualizate AMOFM București va publica zilnic, pe site-ul instituției (www.bucuresti.anofm.ro), locurile de muncă vacante declarate de către angajatori”, au transmis reprezentanții AMOFM.

Citeste si:
Analiză OLX: joburile cu cele mai multe oportunități de angajare în...
Analiză OLX: joburile cu cele...

Sursa foto: Pexels

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri