Up România lansează o platformă care le permite românilor să-și aleagă pachetul de beneficii extrasalariale

Up România a lansat platforma Up MultiBeneficii, care va permite angajaților români să-și aleagă beneficiile extrasalariale de care vor să dispună, în baza unui buget alocat de angajator. Astfel, aceștia își vor putea repartiza singuri sumele alocate pentru diversele tipuri de beneficii care se vor regăsi pe platformă, precum carduri de masă, carduri și vouchere cadou, carduri culturale, vouchere de vacanță, abonamente medicale, pensii private, abonamente la săli de sport.

Dezvoltată în România, platforma Up MultiBeneficii, în care Up România a investit peste 250.000 de euro, permite angajatorilor să selecteze tipurile de beneficii fixe sau flexibile pe care le pun la dispoziția angajaților lor, alături de posibilitatea accesării unor oferte negociate cu partenerii Up în mod exclusiv, din sectoare precum: sănătate, transport, energie, finanțe și asigurări, marketing, cursuri, IT&C, retail.

„Lansarea Up MultiBeneficii este răspunsul Up România la nevoia tot mai mare de flexibilitate a angajaților și angajatorilor, așa cum am măsurat și interpretat în urma studiilor realizate în rândul clienților noștri, pe parcursul anului trecut. Angajații români își doresc libertate de alegere în privința tipului de beneficii extrasalariale acordate de angajator, iar pandemia a contribuit la accelerarea acestei nevoi, întrucât obiceiurile de cumpărare și preferințele de consum au traversat schimbări importante. Pentru a veni în întâmpinarea acestor schimbări, Up România a accelerat în direcția găsirii de noi soluții care să le ușureze misiunea angajatorilor și să maximizeze motivarea angajaților”, a declarat Elena Pap, director general Up România și director regional Up Group.

Accesarea platformei Up MultiBeneficii se va face direct de pe Up Online, o platformă cu care clienții, partenerii și utilizatorii Up interacționează zilnic.

Up MultiBeneficii este unul dintre rezultatele accelerării digitale inițiate de Up România în 2020, iar miza lansării acestei platforme este ca în următorii 5 ani, beneficiile extrasalariale ale angajaților din companiile multinaționale să fie în proporție de 90% alese direct de angajați.

Citeste si:
9 din 10 companii vor să ofere beneficii extrasalariale angajaților
9 din 10 companii vor să...

-Elena Pap, director general Up România și director regional Up Group-

Angajații care vor dispune de fonduri prin platforma Up MultiBeneficii își vor putea consuma bugetele alocate nu doar alegând între diversele beneficii disponibile, ci și acumulând anumite sume pentru achiziția unor beneficii de valoare mai mare.

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri