EY România deschide campania de recrutare de juniori EY Express, prin care va angaja peste 100 de studenți și absolvenți din întreaga țară. Aceștia urmează să se alăture companiei în birourile EY din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Chișinău, începând cu luna septembrie 2021.

Compania caută să angajeze atât studenți din ciclul universitar și de masterat, cât și proaspăt absolvenți din domeniul economic, juridic și tehnic.

Experiența de muncă anterioară nu este o cerință, profilul căutat de EY este acela al unei persoane curioase, atentă la detalii, dornică să învețe și să își dezvolte aptitudinile an după an, sociabilă și ușor adaptabilă la munca în echipă, conform unui comunicat de presa transmis de către companie.

Ajunsă la a patra ediție, campania EY Express se derulează în perioada martie – iunie 2021, exclusiv în mediul online. Procesul de recrutare, bazat pe învățare și dezvoltare, își propune să ofere candidaților experiențe profesionale de învățare individuale și de echipă, dar și interacțiune autentică cu viitori colegi din companie.

Angajări EY Express: patru etape de selecție

Pe parcursul a patru etape de selecție, specialiștii în recrutare, alături de reprezentanți ai EY România, vor oferi în permanență feedback și vor evalua competențele candidaților, extrăgând informații relevante pe care le vor folosi ulterior la identificarea celor mai potriviți candidați, a departamentului în care s-ar putea încadra și la definirea ofertei.

Cele patru etape sunt: întâlniri de grup, etapa de testare online, evaluarea competențelor într-un centru de evaluare, iar cei mai buni vor primi o invitație la un ultim interviu, în urma căruia pot primi o ofertă de angajare, precum și tot sprijinul necesar dezvoltării unei cariere în cadrul EY.

„Recomand EY Express nu numai studenților interesați de un început de carieră, ci și studenților care vor să se descopere prin intermediul procesului nostru de selecție. Ambiția EY este de a oferi o experiență de selecție cât mai plăcută și utilă, cu multe situații de lucru din viața reală a EY. Dincolo de training-uri și de oportunitatea de a cunoaște și alți studenți implicați în procesul de recrutare, feedback-ul primit de la specialiștii noștri îi va ajuta să se descopere, să afle ce aptitudini ar trebui să își dezvolte în continuare, astfel încât să ia cele mai bune decizii legate de viitorul lor. Noi le facilităm experiența. Ține de ei să își construiască viitorul. Procesul de selecție se va derula exclusiv în mediul virtual, pentru că avem grijă de sănătatea tuturor în acest context pandemic, iar din septembrie îi așteptăm alături de noi. Până când situația actuală ne va permite să ne vedem la birou și în format fizic, viitorii colegi vor avea opțiunea de a lucra de acasă. Sperăm ca experiența de onboarding virtuală pe care am implementat-o anul trecut să îi ajute să se integreze ușor în cadrul echipei EY”, a declarat Irina Mînzală(Foto), Director HR al EY România & Moldova.

Sursa foto: Andrei_r / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri