Clotilde Armand și-a exprimat punctul de vedere cu privire la sporul de antenă pe care îl iau anagajații de la Administrația Domeniului Public (ADP), din cauza presupuselor radiații care există în zona în care își desfășoară activitatea.

Edilul a descoperit că un așa numit spor de antenă de 15% din salariu nu poate exista pentru că nu acele radiații nu există, iar bonusurile sunt acordate pe nedrept.

„Angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (aproximativ 100 de persoane) primesc un așa numit spor de antenă, de 15% din salariu, deoarece sediul ADP Sector 1 se află la câteva sute de metri de Casa Presei. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată. Este în vigoare din 2016”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Citește și: Clotilde Armand verifică la sânge sporurile polițiștilor de la Sectorul 1

Primarul Sectorului 1 spune că a aflat de existența acestui spor atunci când a decis să înființeze „Școala Regală” în interiorul sediului ADP din sector, moment în care angajații s-au opus explicând faptul că nu poate exista o școală, într-un loc înc are sunt atât de multe radiații.

Angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (aproximativ 100 de persoane) primesc un așa numit spor de...Posted by Clotilde Armand on Friday, 19 March 2021

„Când am spus că în sediul ADP S1 vrem să facem o școală au protestat liderii de sindicat și angajații ADP S1 că ''nu se poate așa ceva'', că ''există radiații de antenă'' și ei nu pleacă din sediu. Prin urmare, am solicitat către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) reactualizarea datelor. Și ce credeți?

ANCOM a făcut măsurători în data de 08.03.2021 și a constatat că nivelul de radiații în zona sediului Administrației Domeniului Public, unde Primăria Sectorului 1 intenționează să înființeze "Școala Regală" și unde angajații se simțeau radiați de la antene este de … de 1379 de ori mai mic decât nivelul de referință! Și uite așa s-au luat aceste sporuri timp de ani de zile. De astăzi nu se vor mai lua sporuri de antenă iar proiectul "Școala Regală'' intră în linie dreaptă”, a mai precizat Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri