Doi sirieni care au încercat să intre ilegal în România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, ascunşi printre saci cu susan ce erau transportaţi cu un TIR din Turcia pentru o firmă din România, au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion, un cetăţean turc, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, susan din Turcia pentru o societate comercială din România. Procedând la verificarea mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi, în semiremorca autocamionului, doi cetăţeni sirieni. Cei în cauză au declarat faptul că, aflându-se într-un depozit din Turcia, s-au urcat în camion, în timp ce acesta era încărcat cu marfă, fără ca şoferul să aibă cunoştinţă despre situaţia de fapt. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor doi străini, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat", se arată într-un comunicat de presă emis ITPF Giurgiu.

Cei doi sirieni au fost preluaţi de către autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri