Florin Godean, Country Manager Adecco România a preluat funcția de preşedinte al Camerei de Comerţ Elveţia-România, potrivit unui anunț transmis de Adecco România. În urma unei ședințe online cu membrii organizației, Irina Bolomey, președintele Camerei până la acea dată, a predat manatul către Florin Godean.

Camera de Comerț Elveția – România a fost înființată legal în decembrie 2000 și funcționează ca o asociație românească non-profit. Organizația își propune să faciliteze relațiile de afaceri dintre companiile elvețiene și românești și să ofere servicii de informare economică și consultanță în afaceri membrilor săi și altor potențiali parteneri.

„Este o onoare mare pentru mine să fiu învestit în această funcție și să preiau această responsabilitate. Mulțumesc tuturor membrilor pentru încredere și sprijin. În perioada următoare, acțiunile Camerei se vor îndrepta spre sprijinirea companiilor care au fost afectate de pandemia curentă, dar mai ales de efectele economice declanșate de ea. Mediul de business elvețian din România și comunitatea firmelor din jurul CCE-R sunt recunoscute pentru solidaritate și proactivitate. Primăvara aceasta este momentul ideal să dovedim acest lucru.

Retail jobs

Pe termen lung, avem în plan creșterea numărului de membri ai Camerei și promovarea cât mai multor exemple de succes elvețiene în România”, a declarat Florin Godean, Country Manager Adecco România și preşedinte al Camerei de Comerţ Elveţia-România.

Cine este Florin Godean

Florin Godean absolvent al Universității de Vest din Timișoara, licențiat în economie. După absolvire s-a alăturat Infotin ca director general și doi ani mai târziu s-a înscris la Serviciul Voluntar European din Helsinki, Finlanda. S-a alăturat Adecco România în 2004 ca director de vânzări și marketing.

Florin a preluat rolul de Country Manager la Adecco România în 2011. Sub conducerea sa, cifra de afaceri a companiei aproape s-a dublat, de la 49 milioane de euro ( în 2011) la 89 de milioane de euro (în 2018). Începând cu 2019 până în 2020, Florin a preluat rolul de Cluster Manager supervizând atât Adecco România cât și Ungaria. În tot acest proces de management Florin a condus peste 300 de colegi interni care au administrat aproape 7.500 de muncitori temporari.

Citeste si:
Munca în regim hibrid: productivitate crescută, dar și presiune mai...
Adecco: Munca în sistem...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri