Mediul organizațional actual ne oferă multe provocări, însă atunci când provocările vin doar din exteriorul nostru, acestea ajung să ne epuizeze, să ne obosească la un punct. Avem nevoie și de creștere organică, să ne depășim limitele din propria voință, să creștem conștient și asumat, fie că vorbim de a crește calitatea vieții, a rezultatelor sau doar consistența lor.

Comunitatea Liderologia, a creat oaze de gândire și reflecție, timp scurt dar de calitate pentru lideri. Sunt discuții online de 90 minute, în care se schimbă perspective și idei cu alți lideri din comunitate, pe teme relevante pentru impactul pe care îl are un lider.

Te invităm să vezi înregistrarea exercițiului interactiv care a avut ca subiect: ce fel de lider este nevoie să fii în contextul actual?

Afli, alături de liderii din comunitate, acompaniați de mentori și coach profesioniști, o perspectivă nouă despre leadership și un model simplu și usor pe care îl poți folosi în activitatea de zi cu zi, pentru inițiativele, deciziile și proiectele tale.

Următorul exercițiu interactiv, care are ca temă procesul prin care devii un lider admirat, are loc vineri, 25 februarie de la ora 9 și poți participa și tu, înscriindu-te aici.

Sursa foto: Liderologia.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri