Îți prezentăm un podcast din biblioteca Liderologia, comunitatea de lideri care inspiră, învață și schimbă. Sunt discuții inspirate din practică și din lecțiile învățate de lideri din mediul de business din Romania.

Ascultă o conversație despre cum poți deveni un „master connector”. Rodica Obancea, Master Certified CoachTM în dialog cu Manuela Voicilă, master francizor BNI România şi expert în francize, discută despre:

  • rolul educației în formarea unui antreprenor;
  • cum să faci afaceri prin business networking bazat pe rezultate;
  • cum să faci afaceri dăruind și tipurile de contribuție pe care le poți avea;
  • rolul sistemului de valori și cum să îi alegi pe cei pe care vrei să îi susții în devenirea lor;
  • cum îți stabilești zona de influență;
  • cum să conectezi afaceri într-o comunitate;
  • rolul comunității în situațiile de criză.

Sursa foto: Liderologia.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri