Smartree, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața serviciilor de outsourcing de salarizare și administrare de personal, anunță încheierea unui parteneriat cu Salarium Fintech, prima platformă de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Astfel, angajații clienților Smartree își vor putea alege ziua în care vor să primească avans salarial, fără comisioane sau dobânzi.

Prin intermediul platformei de tehnologie HR MyStaff, soluție software modulară dezvoltată de Smartree, peste 100.000 de angajați vor putea avea acces instant la salariul pentru zilele deja lucrate, oricând și de oriunde. Acest lucru va fi posibil efectuând câteva operațiuni simple, datorită integrării aplicației Salarium cu MyStaff. Astfel, clienții Smartree vor putea beneficia de suport în acordarea avansului salarial, fără să existe alte intervenții în procesele interne sau rulajul financiar lunar al acestora.

Este parte din ADN-ul nostru să le oferim clienților noștri soluții care să le facă viața mai ușoară, iar parteneriatul cu Salarium este un demers firesc în acest sens. În plus, credem că acest serviciu, inovator în prezent, va deveni norma pentru ceea ce înseamnă resurse umane și beneficii acordate angajaților. Ne bucurăm să fim deschizători de bune practici: această opțiune va crește nivelul de flexibilitate a accesului la salariul lunar, flexibilitate de care vor dispune angajații clienților noștri și, cu siguranță, va contribui și la retenția acestora.

Alexandra Peligrad, CEO Smartree România

De asemenea, implementarea soluției Salarium în cadrul serviciilor oferite de Smartree are ca obiectiv, pe lângă facilitarea accesului la un beneficiu extrasalarial, și crearea unui impact pozitiv în viața angajaților, aceștia dobândind mai multă libertate în gestionarea propriului venit.

În prezent, mai mult de 15% din clienții Smartree practică plata salarială în două tranșe lunare, avans și lichidare, însă majoritatea companiilor clienți acordă avansuri la cerere angajaților care solicită plata în timpul lunii, înaintea datei de primire a salariului.

Salarium contribuie la modernizarea sistemului de salarizare și, de asemenea, introduce pe piața din România un concept nou - salary on demand. Ne bucurăm să venim cu această soluție atât în întâmpinarea angajatorilor, cât și a angajaților, iar prin intermediul parteneriatului cu Smartree, ducem mai departe misiunea companiei de a democratiza ziua de plată a salariului și de a solidifica acest beneficiu real oferit angajaților.

Alina Ștefan, CEO Salarium Fintech

Integrarea noilor tehnologii contribuie la eficientizarea și automatizarea unui număr mare de fluxuri și activități repetitive din cadrul departamentului de HR. Astfel, acestea vin în întâmpinarea unor nevoi precum schimbările legislative în domeniul muncii, modificări ale culturii organizaționale, asigurarea unei comunicări transparente cu angajații și numeroase alte schimbări rezultate în urma contextului pandemic. Smartree vine în sprijinul profesioniștilor din HR cu noi soluții adaptate provocărilor pieței, care susțin automatizarea proceselor de payroll, administrare de personal,pontaje și alte procese consumatoare de timp și resurse. De asemenea, prin intermediul acestor servicii, Smartree facilitează accesul tuturor angajaților la informații personale, demers care este susținut și prin noul parteneriat cu Salarium Fintech.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri