Rompetrol, companie membră a grupului KMG International, deschide un program de internship pentru studenți, la care sunt așteptați peste 100 de tineri. Programul „Pregătit pentru Carieră” a ajuns la a 21-a ediție și oferă oportunitatea de a urma un stagiu de practică studenților care sunt interesați de industria energetică.

„Rompetrol a fost mereu aproape de comunitate și de tinerii care doresc să urmeze o carieră într-una dintre cele mai complexe industrii din România, prin acest program care a debutat în 2001 și prin intermediul căruia peste 1.500 de elevi și studenți au fost pregătiți să lucreze în rafinăriile Grupului KMG International și în companiile-suport. În acest an, vom avea peste 100 de interni, care timp de două luni vor învăța de la specialiștii noștri tot ce este necesar pentru a face primii pași în domeniul energiei”, a declarat Nicoleta Mihăiță, Talent Acquisition & Employer Branding Manager în cadrul KMG International (Rompetrol).

Nicoleta Mihaita, Rompetrol

În 2022, obiectivul principal al programului „Pregătit pentru Carieră” este atragerea de studenți în an terminal sau care urmează studii de masterat în domeniu, cu potențial de angajare pentru anul în curs, respectiv anul viitor.

Cei care vor fi acceptați în internship, programat în perioada august – septembrie, vor avea un contract de muncă plătit și tichete de masă, iar participarea lor va fi certificată și prin Leaders Explore, un program menit să dezvolte competențele soft, precum autocunoașterea, comunicarea, branding-ul personal, lucrul în echipă și leadershipul.

Sursa foto: Rompetrol

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri