Spark, serviciul de car-sharing cu o flotă alcătuită doar din mașini electrice îl numește pe Cristian Prichea în funcția de Country Manager pentru România, începând din august 2022. Cu o experiență vastă în poziții de conducere în sectorul auto, Cristian Prichea va continua dezvoltarea brandului în piața locală.

Cu o experiență de 15 ani în vânzări și dezvoltarea afacerilor, Cristian Prichea și-a construit o carieră solidă în sectorul auto, după ce și-a petrecut ultimii 12 ani în cadrul Ford Motor Company, în diverse poziții de marketing și vânzări. În 2015, a fost numit director de vânzări la Ford România, iar un an mai târziu a fost promovat în cadrul Departamentului de Coordonare a Vânzărilor Europene Ford, în cadrul Ford Europe. Începând cu anul 2019, Cristian Prichea a preluat conducerea Ford National Sales Company, fiind primul Managing Director din România și coordonând dezvoltarea strategică a Ford și a dealerilor săi naționali.

În acest context economic dificil, obiectivul meu este să continui dezvoltarea pozitivă și să asigur poziția puternică a Spark în sectorul de car-sharing. Piața din România este în creștere, iar Spark lucrează constant la îmbunătățirea serviciului care facilitează accesul rapid și convenabil la transport urban prietenos cu mediul înconjurător, fiind o opțiune importantă pentru pasageri în mixul lor de modalități de deplasare prin oraș.

Cristian Prichea, noul Country Manager Spark România

În continuare, Cristian Prichea se va concentra pe consolidarea prezenței companiei de car-sharing pe piață și pe consolidarea Spark ca furnizor de soluții de mobilitate eco-urbană cu emisii zero. Fostul Country Manager al SPARK pentru România - Dimitar Stoyanov - va prelua funcția de Country Manager al operațiunilor în Bulgaria.

Citește și: Lituanienii de la SPARK își măresc flota cu 100 de mașini Dacia Spring electrice

Spark a apărut în București în 2019, cu 50 de mașini complet electrice, SPARK are în prezent cea mai mare flotă electrică de car-sharing de pe piața locală, cu peste 500 de vehicule.

Sursa foto: Spark România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri