Cegeka, o companie care furnizează soluții și servicii IT&C la nivel european, anunță numirea lui Ovidiu Pinghioiu în calitate de Country Director al Cegeka România, începând din 1 octombrie 2023. El preia această funcție de la Lucian Butnaru.

Cu peste 12 ani de experiență în industria IT, Ovidiu va continua să dezvolte compania pe baza fundamentelor solide stabilite de Lucian, care va rămâne la Cegeka până la sfârșitul anului pentru a asigura tranziția.

„Din această nouă funcție sunt nerăbdător să ghidez echipa noastră către atingerea unor standarde peste așteptările clienților noștri. Printr-o colaborare strânsă, eficiență operațională și autenticitate vom continua procesul de transformare digitală," afirmă Ovidiu Pinghioiu.

Acesta s-a alăturat echipei Cegeka România acum aproape șapte ani, ocupând diverse poziții de leadership în cadrul organizației, ultima poziție ocupată în organizație fiind de Director al diviziei Applications. A demonstrat în mod constant o înțelegere profundă a industriei și a prezentat o abordare vizionară în promovarea companiei pe piața locală. Cunoștințele sale extinse, dar și experiența demonstrată, l-au adus în poziția de a conduce Cegeka România în următoarea etapă de creștere.

În ultimii 10 ani sub conducerea lui Lucian Butnaru, compania a înregistrat o creștere remarcabilă în România, mărindu-și forța de muncă de la 130 la 880 de angajați. Cifra de afaceri a companiei a crescut de la 4 milioane de euro în 2012 la peste 50 de milioane de euro în 2023.

Lucian Butnaru a decis să părăsească Cegeka după 10 ani de mandat în funcția de Country Director pentru a se concentra pe proiectele sale proprii din domeniul tehnologiei, fintech și imobiliare.

Sursa foto: Cegeka România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri