Veeam Software, furnzior de soluţii de backup, recuperare şi management al datelor deschide un program de internship în România, organizat pe o perioadă de opt săptămâni, între 16 octombrie și 8 decembrie.

Tinerii care își încep cariera și își doresc să profeseze în București se pot înscrie pe site-ul companiei până pe 25 septembrie, pentru a candida pentru unul dintre cele 20 de posturi de stagiar la Veeam în domeniile Vânzări, Marketing și Talent Acquisition.

Stagiarii vor avea un program part-time, în format hibrid. Cerințele minime obligatorii pentru candidați sunt diploma de licență sau master în domeniile specifice pozițiilor vizate, vorbirea fluentă a limbii engleze, precum și cunoașterea unei alte limbi străine.

Facem eforturi să susținem noile generații și să le facilităm tranziția din mediul universitar către piața muncii, întrucât pentru noi este important să contribuim la o comunitate profesională mai educată și mai bine pregătită. Intrarea în programul de internship Veeam poate fi o oportunitate excelentă de a face primii pași spre o carieră de succes, de a-ți face cunoscute abilitățile și de a colabora îndeaproape cu o rețea puternică de profesioniști IT și nu numai. Acestea sunt câteva dintre calitățile care definesc stagiarul ideal pentru Veeam sau pentru un viitor coleg performant din echipa Veeam, incluzând energie, spirit de echipă și abilitatea de a colabora și interacționa cu succes cu ceilalți.

Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software România și mentor în programul de internship (foto)

Andrei Romanescu, Veeam Software

Multă practică și aprofundare a specificului domeniului IT

Timp de două luni, internii se vor familiariza cu compania și vor urma un curs intensiv care îi va pune la curent cu procesele de lucru din domeniile respective, urmând să primească tot mai multe responsabilități pe măsură ce aprofundează metodele. Spre exemplu, în domeniul vânzărilor, internii vor învăța să realizeze oferte comerciale, să calculeze cotații de preț, să-și utilizeze abilitățile lingvistice pentru a relaționa eficient cu clienții și să înțeleagă în profunzime specificul vânzărilor în domeniul IT.

Programul de internship Veeam se bazează în mare parte pe proiecte concrete, care simulează situații reale de lucru într-un mediu relaxat. Internii vor avea parte și de ajutorul unui mentor, care-i ghidează pe tot parcursul învățării. Aceștia participă la workshop-uri, rezolvă o varietate probleme și interacționează constant cu mentorul lor. Fiecare săptămână de internship este conectată cu diferite competențe (e.g. comunicare, managementul timpului, branding personal, colaborare, creativitate, abilități de prezentare), pentru a face mai accesibilă trecerea de la etapa de studii la primul loc de muncă.

Este al doilea an în care Veeam organizează programul de internship, de această dată compania dublând numărul pozițiilor disponibile. După prima ediție a programului, circa 90% dintre internii Veeam au primit oferte de lucru din partea companiei, la finalul programului de internship.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri