25 Martie 2011

Primele fotografii cu magazinele H&M din Romania [FOTO]



Retailerul suedez H&M va deschide pe plan local opt magazine in acest an, dintre care cinci in Bucuresti si unul in Brasov in aceasta primavara, urmate de doua in Cluj Napoca si Timisoara.

Primul magazin al retailerului suedez H&M va fi inaugurat pe astazi, 25 martie, ora 11.00, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, va fi dispus pe 2 etaje, cu o suprafata totala de aproximativ 1.700 de metri patrati si va avea aproximativ 60 de angajati. Pe sistemul “ziua si deschiderea” la doar o zi diferenta va fi deschis si magazinul din Unirea Shopping Center, care va ocupa o suprafata de 2.500 mp si va avea o echipa formata din 80 de angajati.

Deschiderea magazinului H&M din Baneasa Shopping City este planificata pentru 31 martie, iar magazinele din Plaza Romania si Bucuresti Mall se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie. Primul magazin H&M din afara Bucurestiului se va deschide la Brasov, in Unirea Shopping Center, pe data de 29 aprilie 2011.

Oficialii H&M au anuntat ca nu se vor limita la mall-uri si vor deschide reprezentante in zonele stradale aglomerate din marile orase.

Cu o zi inainte de marea lansare a retailerului de moda pe piata romaneasca, seful pe Romania al H&M a vorbit despre simtul estetic al romanilor in cumparaturi si cat de mult acestia se aseamana cu polonezii.

Ieri seara, la orele 20, s-a dat startul primelor cumparaturi in magazinul H&M amplasat in centrul comercial Unirea Shopping Center, intrarea in magazin facandu-se insa doar pe baza de invitatie. Unii clienti au lasat in magazin peste 1.500 de lei.



Citeste si