13 Aprilie 2011

Carrefour are un nou director executiv. Vezi cine este



Francois-Melchior de Polignac a fost numit director executiv Carrefour Romania, inlocuindu-l pe Patrice Lespagnol care va prelua conducerea Carrefour Grecia.

Francois-Melchior de Polignac (38 ani) si-a inceput cariera in cadrul grupului L'Oreal in Italia.

In 2000 se alatura grupului Carrefour, dupa trei ani de activitate la Boston Consulting Group in Paris. De atunci a ocupat in mod succesiv posturi functionale (fuziuni&achizitii, director de proiect) si posturi operationale (director de hipermarket, director operational, apoi director divizie de supermarketuri) in Franta si Polonia.

Din mai 2009, a fost responsabil de unul dintre principalele programe de transformare a grupului. Francois-Melchior de Polignac isi va prelua functia incepand de luna viitoare, a anuntat compania.

Patrice Lespagnol pleaca de la sefia Carrefour dupa trei ani de mandat. El l-a inlocuit pe Jacobo Caller Celestino, cel care condusese lantul de magazine timp de doi ani. Primul sef al Carrefour in Romania a fost Francois Olivier, cu un mandat de cinci ani (2001-2006).

Inainte de a fi desemnat noul sef al Carrefour Romania, Lespagnol a ocupat functia de director exploatare hipermarketuri Carrefour Spania.

In Romania, Carrefour detine o retea de 35 de supermarketuri si 23 de hipermarketuri.

Afla:

Ce lasa in urma Patrice Lespagnol dupa trei ani la carma Carrefour?



Citeste si