19 Iulie 2011

H&M deschide 4 magazine noi. Inca 100 DE ANGAJARI



Retailerul suedez de fashion H&M Hennes&Mauritz AB va deschide inca patru magazine in Romania, urmand ca pana la finalul anului sa mai angajeze inca 100 de persoane.

Dupa cinci unitati deschise in Bucuresti si una in Brasov, reteaua de magazine H&M se extinde in Cluj, Timisoara si Constanta. In plus, o noua unitate va fi inaugurata in Bucuresti.

Primele magazine se vor deschide in septembrie in Timisoara si Cluj, in centrele comerciale Iulius Mall. In noiembrie vor urma unitatile din Bucuresti, in Sun Plaza Shopping Center, si Constanta, in centrul comercial Maritimo Shopping Center.

“Odata cu deschiderea noilor magazine, ne vom mari si echipa, urmand sa mai angajam pana la finele anului in jur de 100 de oameni” a declarat Carlos Duarte, country manager H&M Romania.

Retailerul H&M a deschis primul magazin din Romania pe 25 martie, in centrul comercial AFI Palace Cotroceni.

H&M Hennes&Mauritz AB a fost fondata in Suedia 1947. Pe langa H&M, grupul include marcile COS, Monki, Weekday si Cheap Monday, ca si H&M Home. Grupul H&M are peste 2.300 de magazine in 40 de piete, inclusiv magazine deschise in sistem de franciza. Numarul angajatilor depaseste 87.000.



Citeste si