28 Noiembrie 2011

Top On the Move: Ce manageri si-au schimbat jobul



Afla care au fost cele mai importante miscari la nivel de top management in ultimele doua saptamani.

8. Bulboaca

Casa de avocatura Bulboaca & Asociatii isi intareste practica de taxe prin recrutarea avocatei Andrada Coiciu-Trifan.

Andrada Coiciu-Trifan, 28 de ani, a detinut anterior pozitia de Head of Legal and Compliance Department in cadrul NBG Leasing IFN. Ea este membra a Baroului Bucuresti din anul 2008 si vorbeste limbile engleza si franceza.


7. ePayment

ePayment are un nou country manager, in persoana lui Cristian Herghelegiu. Cristian Herghelegiu a ocupat anterior pozitia de Head of Business Development & Strategy.

Daniel Nicolescu a fost promovat la nivel regional, preluand functia de Chief Product Officer pentru intregul grup PayU. Nicolescu va participa in luarea deciziilor strategice atat in Romania, cat si la nivel regional, fiind responsabil cu strategia si dezvoltarea produselor grupului astfel incat sa raspunda cerintelor si specificului fiecarei piete in care PayU opereaza sau urmeaza sa se extinda.


6. Vodafone

Vodafone Romania are un nou chief commercial officer pentru divizia de business, incepand cu aceasta luna. Noul director commercial al Enteprise Business Unit este Andres Vicente.

Andres a venit in Romania din pozitia de director de vanzari, in Vodafone Spania, si este in echipa Vodafone Spania inca din 1995, cu exceptia unei perioade de 3 ani, intre 2001-2004, cand s-a alaturat unei firme de consultanta strategica. Cu o experienta cross-functionala bogata, Andres a lucrat in departamentul de Tehnologie, dar si in zona de Strategie, iar apoi in echipa Enterprise, unde a avut mai multe roluri, printre care Head of Sales Operations, Head of Sales for the Southern Region Spain si Head of Marketing, inainte de a fi promovat in pozitia sa actuala, in octombrie 2009.


5. Ursus Breweries

Victor Armaselu, cel care a ocupat functia de vicepresedinte de vanzari si distributie al Ursus Breweries din toamna anului trecut, a plecat din companie din aceasta luna.

Victor Armaselu a preluat aceasta functie in luna septembrie 2010, pozitie ocupata anterior de Andrei Haret.

Victor Armaselu a ocupat anterior functia de trade marketing director, coordonand din aceasta pozitie strategia generala de promovare a companiei la nivel de clienti si consumatori. In acelasi timp, a indeplinit rolul de project marketing manager pentru marca Stejar.

De asemenea, in perioada 2007 – 2009, Armaselu a ocupat pozitia de modern trade director.

Victor Armaselu s-a alaturat Ursus Breweries in 2005, ca national accounts manager.


4. Actavis

Dan Ivan a fost numit director general al companiei farmaceutice Actavis la o luna si jumatate de la plecarea din cadrul Sanofi, lider pe piata de medicamente din Romania.

Dan Ivan, unul dintre cei mai puternici executivi din industria farmaceutica locala, a renuntat la pozitia de country heal al Sanofi la sfarsitul lunii septembrie 2011, dupa 16 ani in cadrul companiei. In locul sau a venit Jacques Nathan, fostul sef al Sanofi in Bulgaria.

Dan Ivan are o experienta de peste 18 ani in domeniul farmaceutic.


3. Henkel

Liviu Sfrija, cel care a condus timp de sase ani operatiunile gigantului Henkel in Romania, s-a retras din companie pentru a se dedica unor proiecte personale.

De la 1 decembrie, pozitia de presedinte al companiei va fi preluata de Niculae Olteanu, actualul CFO al Henkel Romania si Henkel Bulgaria, iar functia de director general divizia Detergenti Henkel Romania va fi preluata de catre Darina Stoyanova (in prezent director general divizia Detergenti Henkel Bulgaria).


2. Astra Asigurari

Radu Mustatea, presedintele directoratului Astra Asigurari, se va retrage din acesta functie, incepand cu anul urmator cand mandatul sau de management va expira si pentru a se lansa in antreprenoriat.

Cu o diploma in fizica la Universitatea din Bucuresti si absolvent al unui program de Master in finante, banci si burse de valori, Radu Mustatea si-a inceput cariera in industria asigurarilor la compania Ardaf, in anul 1995, unde a fost avansat rapid ca sef al filialei din Bucuresti.

Dupa ce a parasit Ardaf, Radu Mustatea s-a alaturat echipei de management a companiei AGI Romania pe care a si condus-o din 2002, din pozitiile de director adjunct si director general. Din 2005 sa alaturat Astra Asigurari ca sales manager, director deneral, iar in anul 2006 a fost numit presedinte al Directoratului companiei. Astra Asigurari s-a desprins in anul 1991 din compania de stat ADAS si dispune de 238 unitati teritoriale in toata tara.


1. Baneasa Shopping City

Centrul comercial Baneasa Shopping City, dezvoltat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu in nordul Bucurestiului, isi va schimba conducerea la sfarsitul acestui an. Ali Ergun Ergen, cel care a fost CEO timp de sase ani, va fi inlocuit de Georgios Argentopulos (foto), membru in Consiliului de Administratie al Baneasa Developments si fost manager in cadrul Romtelecom.

Transferul efectiv al atributiilor executive este programat pentru luna ianuarie 2012, moment de la care Ali Ergun Ergen isi va continua cooperarea cu Baneasa Developments in calitate de consilier.




Citeste si