Din Slovacia, inapoi in Romania: Mihai Barsan, noul vicepresedinte de marketing al Ursus Breweries

Ursus Breweries a anuntat numirea lui Mihai Barsan (foto) in functia de vice presedinte de marketing al companiei, ocupata in prezent de Grant McKenzie. Anuntul vine dupa numirea lui Grant McKenzie ca director de marketing al subsidiarei SABMiller din Republica Ceha.

Krzysztof Andrzejewski a fost numit vice presedinte vanzari si distributie a Ursus Breweries, pozitie pentru care detine interimatul din septembrie 2011. Un anunt referitor la succesorul lui Krzysztof in functia de Vice Presedinte Financiar va fi facut separat. Krzysztof Andrzejewski va continua sa conduca departamentul financiar, ca interimar, pana la ocuparea functiei.

Mihai Barsan s-a alaturat Ursus Breweries in martie 2005, ca senior brand manager Timisoreana, iar in aprilie 2009 a devenit marketing manager SABMiller Europa. Din octombrie 2009 a fost numit director de marketing in cadrul subsidiarei din Slovacia. Mandatul lui Mihai Barsan ca vice presedinte de marketing Ursus Breweries va incepe la data de 1 aprilie 2012.

Grant McKenzie s-a alaturat Ursus Breweries in aprilie 2009. Anterior pozitiei sale in cadrul Ursus Breweries, Grant a condus departamentul de marketing si trade al companiei Cervecera de Canarias (SABMiller Canare), din pozitia de Director de Marketing.

Krzysztof Andrzejewski si-a inceput activitatea in cadrul Ursus Breweries in martie 2010. Anterior numirii sale in cadrul Ursus Breweries Krzysztof Andrzejewski a ocupat functia de Director Financiar si de Operatiuni a Kompania Piwowarska in Polonia.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd’s si Stejar.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. In afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri