Tiarnán Ó hAimhirgín a fost numit in functia de vicepresedinte vanzari si distributie al Ursus Breweries, preluand coordonarea operatiunilor de la Krzysztof Andrzejewski.

Anterior numirii sale in cadrul Ursus Breweries, Tiarnán Ó hAimhirgín, 41 de ani, a detinut functia de director de vanzari al Plzensky Prazdroj, compania din Republica Ceha parte a grupului SABMiller.

Tiarnán Ó hAimhirgín lucreaza in cadrul SABMiller din 2005, cand a fost numit trade marketing manager pentru Europa.

In perioada noiembrie 2006 – iunie 2009 a fost director general Pilsner Urquell Germania. Anterior venirii sale in cadrul grupului, a ocupat diferite pozitii in vanzari in mai multe companii din industria bauturilor alcoolice in Germania.

Ursus Breweries, parte agrupului SABMiller plc, este prezent in Romania prin marcile Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar si Pilsner Urquell.

SABMiller plc este unul dintre liderii mondiali in productia de bere, cu un portofoliu ce include peste 200 marci si aproximativ 70.000 de angajati in peste 75 de tari. Portofoliul grupului include marci globale ca Pilsner Urquell, Peroni NastroAzzurro, Miller Genuine Draft si Grolsch, precum si marci locale importante ca Aguila (Colombia), Castle (South Africa), Miller Lite (USA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) si Tyskie (Poland).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Tiriac Auto are un nou CEO