"Chiar daca in ultimii doi ani cifra de afaceri a Farmec a crescut cu peste 10%, anul acesta suntem mai ponderati in estimari si am bugetat o crestere doar cu 5%. Consideram ca 2012 va fi un an dificil pentru toata economia romaneasca, indiferent de piata pe care activam. Vom continua strategia de lansare de noi game de produse si avem un plan de investitii pus la punct, dar ramanem precauti", a declarat intr-un comunicat directorul general al companiei, Mircea Turdean.

Farmec va investi in 2012 circa 600.000 de euro, in achizitia de echipamente tehnologice, modernizarea liniilor de productie si amenajarea spatiilor de birouri.

Compania arata in comunicat ca, potrivit datelor furnizate de agentia de cercetare Nielsen, Farmec a fost anul trecut lider de piata pe segmentul produselor de ingrijire a fetei, cu o cota de 21,8% din punct de vedere cantitativ, si pe cel al tratamentelor de par - cota de 28,35% valoric si 16,05% cantitativ.

Farmec Cluj-Napoca a fost privatizata in anul 1995, prin metoda MEBO, si are capital romanesc, singurul actionar fiind PAS Farmec.

Foto: farmec.ro