19 Martie 2012

Top On The Move: Ce manageri si-au schimbat jobul in ultima saptamana



Vezi ce manageri si-au schimbat jobul in ultima saptamana.

BDO are un nou partener in cadrul departamentului de taxe

Dan Barascu (foto) a fost numit partener al departamentului de taxe in cadrul companiei de consultanta BDO Romania. El va ocupa si functia de international tax coordinator la nivel de retea.

Barascu are o experienta de peste 10 ani in domeniul consultantei fiscale si a coordonat pana in prezent departamentul de taxe al unei importante companii de consultanta de pe piata nationala, membra a unei alte retele internationale de profil.

Cititi mai multe despre Dan Barascu.




Ciprian Glodeanu, promovat ca partener in cadrul Wolf Theiss

Casa de avocatura Wolfh Theiss l-a numit in functia de partener pe Ciprian Glodeanu, coordonatorul practicii de real estate si energie regenerabila.

Ciprian Glodeanu (foto) s-a alaturat echipei Wolf Theiss Romania in 2006, iar din 2008 a preluat coordonarea departamentului de real estate, asistand clienti precum OMV Petrom, care a vandut un teren de 11 hectare in nordul Bucurestiului.

Glodeanu si-a inceput profesia de avocat in cadrul firmei de avocatura Bostina si Asociatii, fiind promovat pana la pozitia de partener in decursul a sase ani.

Cititi mai multe despre promovarea lui Ciprian Glodeanu.




Cristina Metea pleaca de la Tuca Zbarcea & Asociatii

Cristina Metea, partener in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii, una dintre cele mai mari case de avocatura de pe piata locala, a parasit compania in care a lucrat in ultimii sapte ani pentru „a urma alte provocari profesionale”, conform unui comunicat de presa.

Metea a fost promovata la statut de partener al companiei in ianuarie 2008.

Cititi mai mai multe despre plecarea Cristinei Metea de la Tuca Zbarcea & Asociatii.




Delia Nica pleaca de la sefia reprezentantei locale a Metro AG

Delia Nica (foto) a decis sa se retraga de la conducerea reprezentantei locale a grupului Metro AG in Romania pentru a se dedica unor proiecte in acelasi domeniu.

Nica s-a alaturat Metro in 2002, in functia de manager relatii publice si comunicare. Cinci ani mai apoi, Nica a fost numita director al reprezentantei Metro AG in Romania.

Ea ramane vicepresedinte al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR).

Metro (Germania) a intrat in Romania in 1996, cand a deschis primul magazin Metro Cash & Carry, in Bucuresti. In prezent, reteaua de magazine cash & carry numara 32 de unitati (26 sub brandul Metro si 6 sub brandul Metro Punct). Mai tarziu, in 2006, nemtii au adus in Romania si lantul de hipermarketuri Real Hypermarket.

Citeste mai multe despre plecarea Deliei Nica.



Francesco Lazzeri preia conducerea eolienelor din Romania ale Enel

Francesco Lazzeri (foto) este noul director general al Enel Green Power in Romania, anunta divizia de energie regenerabila a grupului italian de utilitati Enel.

Lazzeri il inlocuieste pe Carlo Pignoloni, care si-a incheiat mandatul de trei ani.

Francesco Lazzeri (foto) lucreaza pentru Enel din 2000, iar inainte de a prelua functia in Romania, a condus departamentul managerial al serviciilor de mentenanta din cadrul ramurii geotermale a Enel Green Power in Italia.

Citeste mai multe despre noul CEO al operatiunilor locale ale Enel Green Power.



Citeste si