2 Aprilie 2012

Ce manageri si-au schimbat jobul: Top On the Move



Afla ce manageri si-au schimbat locurile de munca in ultima saptamana.

Mihai Tanasescu - vicepresedinte la BEI

Fostul ministru al Finantelor Mihai Tanasescu va fi numit vicepresedinte al Bancii Europene pentru Investitii (BEI), pentru un mandat de sase ani, in locul grecului Plutarchos Sakellaris, pozitie pe care Romania o va detine in premiera, au declarat pentru Mediafax surse din mediul financiar.

Din pozitia de vicepresedinte al BEI, Tanasescu, in prezent reprezentantul Romaniei la FMI, va coordona activitatea bancii in Grecia, Cipru, Danemarca, Irlanda, statele ACP (Africa, Caraibe si Pacific) si Africa de Sud. BEI are opt vicepresedinti.


Alexandre Maymat - director general la BRD

Alexandre Paul Maymat va prelua functia de director general al BRD-Groupe Societe Generale (BRD) si a fost propus pentru pozitia de administrator al bancii, incepand cu 1 mai, ca urmare a retragerii lui Guy Poupet, presedinte - director general al institutiei de credit.

Numirea lui Maymat este conditionata de obtinerea aprobarii de la Banca Nationala a Romaniei, scrie Mediafax.



Dan Lazea - demisie de la Ministerul Finantelor

Dan Lazar a demisionat din postul de secretar de stat in Ministerul Finantelor, cererea de eliberare din functie fiind depusa la cabinetul premierului, au declarat surse oficiale citate de Mediafax.

Dan Lazar ocupa acest post din noiembrie 2010. Surse guvernamentale au declarat, saptamana trecuta, ca Dan Lazar va demisiona din postul de secretar de stat, si va pleca la Cluj-Napoca, unde va lucra ca prorector la Universitatea Babes-Bolyai (UBB).


Razvan Botezatu - promovat la Xerox Europa Centrala

Razvan Botezatu a fost promovat in cadrul Xerox Europa Centrala, Israel si Turcia (CIT) pe pozitia de strategic account operations si services director, managerul urmand sa fie responsabil in aceasta regiune de operatiunile de vanzari si servicii de management al documentelor.

El va coordona departamentul de vanzari directe in CIT, va superviza activitatile de marketing si va pregati profesionisti si manageri in vanzari la nivel regional.


Violeta Luca - director adjunct al Flanco

Flanco, unul din cei mai importanti retaileri din electroIT, o numeste, incepand cu luna aprilie 2012, pe Violeta Luca (foto) in functia de Deputy CEO (director adjunct - n.r.), functie vacanta incepand cu anul 2009. Violeta a detinut in perioada august 2011 – martie 2012 pozitia de director de marketing.

Obiectivul principal al Violetei Luca este dezvoltarea extensiva a business-ului Flanco si consolidarea pozitiei pe piata.


Sorin Alexandrescu - director general al Antena Group

Sorin Alexandrescu, cel care a condus timp de aproape un an Antena Group, companie are reuneste televiziunile Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP TV, revine la conducerea acesteia la doar sase luni de la plecarea din functie, conform unui scrisori adresate angajatilor.

El il inlocuieste pe Adrian Nanulescu, cel care a fost CEO-ul Antena Group in ultima jumatate de an.


Renato Keller - director general al Bayer Romania

Grupul german Bayer, prezent pe piata locala in domeniile farmaceutic si chimic, l-a numit pe Renato Keller in functia de director general al Bayer Romania/country head Bayer HealthCare.



Citeste si