Danone Romania are un nou director general dupa ce Dieter Schulz (foto), cetatean austriac, a preluat postul la 1 aprilie de la francezul Stephan Batoux.
Schultz a fost numit director general al Danone in regiunea Europa Centrala si de Sud, preluand responsabilitatile legate de toate activitatile diviziei de produse lactate proaspete a grupului in Romania, Bulgaria, Grecia si Tarile Adriatice.

Stephan Batoux a fost numit la inceputul anului 2009 la conducerea diviziei de produse lactate proaspete a grupului Danone in Romania, Bulgaria, Grecia si regiunea Adriaticii.

"Principalul nostru obiectiv va fi sa consolidam rezultatele obtinute pana acum si sa mentinem evolutia ascendenta, continuand sa investim in marcile, oamenii si activitatile noastre de aici. Cred ca piata produselor lactate proaspete din Romania are un potential important de crestere", a declarat, intr-un comunicat, Dieter Schulz.

Dieter Schulz are 16 ani de experienta in industria FMCG. El si-a inceput cariera in 1996, la Air Liquide Paris, iar in 1998 s-a alaturat MARS Inc., unde a ocupat timp de 9 ani mai multe pozitii manageriale, in diferite functiuni si tari, ultima fiind cea de director general pentru regiunea est-mediteraneana, cu sediul in Istanbul.

Dieter Schulz a venit la Danone in ianuarie 2007, ca director general pentru Malaezia si Singapore, in divizia de biscuiti. Dupa preluarea acesteia de catre Kraft Foods, el si-a continuat activitatea in aceeasi functie in noua companie, unde a coordonat integrarea diviziei Danone, in 2008 si, apoi, integrarea Cadbury, in 2010.

In mai 2011, Dieter Schulz a revenit in grupul Danone, ca director general pentru Bulgaria si Grecia, in divizia de produse lactate.

Danone Romania face parte din grupul francez Danone, prezent in peste 120 de tari, si este prezenta pe piata romaneasca din 1996. Danone Romaniadetine o fabrica de produse lactate la Bucuresti. compania are in prezent 540 de angajati si a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 476 milioane lei.

Citeste si In vizita la Danone: De la biroul din fabrica, la cladirea de sticla
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri