Albalact Alba-Iulia, al doilea cel mai important jucator din industria de lactate, l-a numit in functia de director general pe Stephane Batoux, fostul CEO al Coca-Cola Romania si Danone Romania.

Stephane Batoux preia, astfel, planurile de dezvoltare ale companiei de la Raul Ciurtin, presedintele Consiliului de Administratie, care timp de patru ani a condus Albalact si din functia de director general.

“Albalact intra intr-o noua etapa de dezvoltare, una decisiva, iar pentru a sustine aceasta etapa avem nevoie de un management bine structurat si vizionar”, declara Raul Ciurtin, presedintele Albalact.

Batoux vine la Albalact dupa un mandat de doi ani in pozitia de director general la Coca-Cola HBC Romania. Anterior acestei functii, Stephane Batoux a condus timp de trei ani afacerile companiei Danone Romania, tot in functia de director general. Noul director general Albalact are 49 de ani si titlul MBA obtinut la Inalta Scoala de Comert (École Superieure de Commerce) din Bordeaux, Franta.
Albalact a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 423, mil. lei, in crestere cu 23%, si un profit de 8,4 mil. lei, cu 14% mai mare.

Infiintata in anul 1971 si transformata in societate comerciala pe actiuni in 1990, Albalact a fost privatizata in 1999. Compania Albalact are peste 800 de angajati si peste 6.000 de actionari. Albalact detine si 99,01% din pachetul de actiuni al societatii Raraul Campulung Moldovenesc. Compania comercializeaza produse proaspete pasteurizate si UHT sub brand-urile sale Fulga, Zuzu, Fruzu, Raraul, De Albalact si Poiana Florilor.

Citeste si:
Arval are un nou director comercial. Vine de la UniCredit
Arval are un nou director...

Cititi si Raul Ciurtin tine Albalact pe fierbere: cum arata cel mai indraznet pariu de pe piata lactatelor


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
BMW Group Romania are un nou CEO