Afacerile ManpowerGroup Romania au urcat la 26,5 mil. euro

ManpowerGroup Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de recrutare de personal, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 26,5 milioane de euro, in urcare cu 42% fata de 2010. Afla ce a incurajat avansul.

In 2010, compania obtinea afaceri in valoare de 19 milioane de euro.

ManpowerGroup Romania a plasat pe parcursul anului trecut peste 6.800 de persoane, in regim de munca temporara, ceea ce reprezinta o crestere de 73% a volumului de personal integrat pe piata muncii locale, comparativ cu 2010. In total, compania a plasat anul trecut 8.000 de oameni.

La nivel global, ManpowerGroup a inregistrat o cifra de afaceri de 22 miliarde dolari si a vanzarilor totale de 23 de miliarde de dolari.

"Aceasta performanta reflecta o crestere semnificativa a eficientei si a productivitatii intregii echipe la nivel global", se arata intr-un comunicat al companiei.

Pe parcursul lui 2011, ManpowerGroup a oferit locuri de munca pentru 3,5 milioane de oameni, in cele 80 de tari si teritorii in care compania este prezenta.

„In ceea ce priveste evolutia pentru 2012, ManpowerGroup Romania anticipeaza un avans semnificativ al contractelor de munca pe perioada determinata, avand in vedere nevoia de agilitate in toate structurile de afaceri si specificitatea crescuta a angajatorilor privind personalul talentat de care au nevoie. In continuare credem ca una dintre principalele solutii pentru iesirea Romaniei din spectrul recesiunii este crearea de noi locuri de munca taxabile” , a declarat Valentin Petrof (foto), Director General al ManpowerGroup Romania.

Manpower este prezent in Romania din 2003, avand deschise pana in prezent 14 agentii in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Ploiesti, Craiova si Pitesti.

Manpower si Manpower Professional ofera o gama larga de solutii si servicii precum: recrutare permanenta si pe baza de contract, evaluare si selectie, munca temporara, payroll, gestiune si administrare de contracte, externalizare si consultanta in domeniul resurselor umane pentru middle & top managers si specialisti.

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri