Comentezi?! Relansarea Antrefrig a crescut vanzarile Hame cu 58%

Hame Romania, compania care detine brandul romanesc Antrefrig a inregistrat vanzari-record in primul trimestru al anului, in special ca urmare a relansarii gamei de pate si a campaniei „porcul albastru”, una dintre cele mai cunoscute reclame de la inceputul anilor 2000.

Reclama Antrefrig, in care un porc albastru rosteste un "Comentezi?!" rastit la o vanzatoare, a fost relansata in 2012. Campania s-a derulat in perioada ianuarie-februarie.

Relansarea gamei Antrefrig la inceputul anului a fost unul dintre factorii care au determinat o crestere a vanzarilor firmei cu 58% (in euro) pe trimestrul I al anului 2012, spre deosebire de aceeasi perioada a anului anterior.

De asemenea compania a reusit sa depaseasca, in mod consistent („double digit”), vanzarile aferente primului trimestru din anul 2008 – cel mai bun al firmei de pana acum.

Cresterea se datoreaza in primul rand relansarii Antrefrig, dar si vanzarilor obtinute de celelalte categorii de produse ale companiei – pate-urile si conservele de carne Hamé si produsele de import: conserve de peste si de fructe, spun oficialii companiei.

Brandul romanesc Antrefrig a fost preluat in anul 2007 in portofoliul Hama Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri