Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Stelian Fuia, s-a intalnit cu o delegatie a companiei chineze China Sundries & Flowers IMP & EXP Corp, condusa de directorul acesteia, doamna Hui Xing Hui. Compania este parte a corporatiei COFCO si unul dintre principalii importatori de miere de pe piata chineza.
Compania chineza va fi in Romania in perioada 24 – 29 aprilie 2012, cu scopul de a creste importurile de produse apicole romanesti in China.

“Provocarea Romaniei este cresterea capacitatii sale de a profita de cererea mare anticipata de produse romanesti, ecologice, chiar daca in acest moment, Romania este exportator exclusiv de materii prime si produse cu un grad slab de procesare” a declarat ministrul Stelian Fuia in cadrul intalnirii.

„Vom creste importul de miere din Romania, miere de calitate. Dorim sa cumparam cantitati de miere cat mai mari.”, a replicat directorul companiei chineze China Sundries & Flowers IMP & EXP Corp, doamna Hui Xing Hui. Oaspetele chinez a adaugat ca importa miere din Romania de trei ani, iar volumul importurilor a crescut anual.

In plus, delegatia chineza si-a anuntat intentia de a importa si alte produse romanesti, in principal vin.

Cu ocazia acestei vizite, reprezentantii companiei chineze au intalniri cu mai multi producatori de miere din tara noastra in vederea incheierii de parteneriate pentru patrunderea, cu succes, pe piata asiatica.

Vizita in Romania a companiei chineze China Sundries & Flowers IMP & EXP Corp a fost organizata cu sprijinul Ambasadei Romaniei la Beijing - Biroul de Promovare Comercial – Economica.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri