Lansata in martie anul acesta de Metro Cash & Carry, franciza La Doi Pasi reuneste in prezent 200 de magazine in toata tara.
"Cele mai multe magazine La Doi Pasi au fost inregistrate in regiunea de nord, cu 70 de unitati, fiind urmata de regiunea de vest, cu 68 de magazine si zona de sud, cu 62 de magazine", se arata intr-un comunicat al Metro Cash & Carry Romania.

Incepand cu martie, peste 120 de magazine au fost incluse in programul La Doi Pasi. La momentul lansarii functionau deja 80 de astfel de magazine.

Prin acest program, Metro ofera revanzatorilor (proprietarilor de magazine La Doi Pasi) instruire si consultanta privind alcatuirea sortimentatiei, monitorizarea preturilor, dar si asistenta pentru activitatea de marketing. La fiecare doua saptamani, Metro publica pentru reteaua La Doi Pasi brosuri publicitare.

“Spre deosebire de modelele obisnuite de franciza, programul La Doi Pasi permite proprietarilor de magazine sa-si pastreze independenta financiara si operationala, pe durata colaborarii”, subliniaza oficialii Metro.

In prezent, Metro Cash & Carry controleaza in Romania o retea formata in 32 de magazine de tip cash & carry (cu vanzare angro, pe baza unei legitimatii de client).



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri