11 Iunie 2012

Top On The Move: Ce manageri si-au schimbat jobul in ultima saptamana



Afla ce manageri si-au schimbat locurile de munca in ultima saptamana.

Cristian Milea - Opel

Cristian Milea, 42 de ani, este noul director general al Opel Romania de la 1 iunie, inlocuindu-l pe Constantin Avromescu, recent transferat la sediul central al Opel Europe din Russelsheim, unde ocupa in prezent functia de marketing operations manager.

Cristian Milea are in subordine echipele de vanzari, aftersales, marketing, PR, RND si financiar.

Milea a mai lucrat ca aftersales dealers coordinator la Daewoo, ulterior alaturandu-se AutoItalia Group unde in ultimii 12 ani a fost seful retelei de dealeri.


Robert Cem Tunakan - PayU

Robert Cem Tunakan, seful GroupOn Romania, unul dintre cele mai mari site-uri de cupoane de reduceri, si-a dat demisia de la conducerea filialei locale urmand sa se ocupe de prezenta procesatorului de plati PayU la nivelul mai multor tari din regiune.

“Mi-am dat deja demisia de la GroupOn Romania si de saptamana viitoare voi intra in echipa PayU, urmand sa ma ocup de dezvoltarea regionala a procesatorului de plati in Romania, Turcia, Cehia si Ungaria”, a declarat pentru Wall-Street.ro Cem Tunakan, cetatean de origine turca. El a adaugat ca, pe masura ce se va dezvolta PayU, vor creste si responsabilitatile sale.

Luc Nadal - Gefco

Luc Nadal (50 ani), director al Diviziei de Logistica si Transport de Marfuri, a preluat functia de CEO al grupului Gefco, de la 1 iulie.

Nadal (foto) il inlocuieste pe Yves Fargues, presedinte si ceo al grupului Gefco, care a decis sa se pensioneze, urmand sa se retraga din functia detinuta in cadrul companiei incepand cu 1 Iulie 2012.

Yves Fargues a fost propus pentru a fi desemnat ca presedinte non-executiv (Non-Executive Chairman).


Adriana Lobda, Sorina Mardare, Alina Mirea - Deloitte

Deloitte Romania a desemnat trei noi parteneri, incepand cu 1 iunie. Adriana Lobda (foto), Sorina Mardare si Alina Mirea au fost promovate ca urmare a performantelor personale deosebite, echipa de parteneri stabiliti in Romania ajungand astfel la 13.

„Parteneriatul este un element de referinta pentru modelul nostru de afaceri; partenerii garanteaza pentru promisiunea pe care o facem clientilor de a oferi in permanenta servicii de calitate, controland in acelasi timp un pachet de actiuni. Acest lucru sporeste prestigiul statutului de Partener, care este in aceeasi masura ravnit, dar si incarcat de provocari. Am mare incredere in decizia Consiliului nostru de Administratie si sunt convins ca cele trei doamne vor contribui semnificativ la succesul nostru viitor”, a spus Ahmed Hassan, managing partner, Deloitte Romania.

Stefan Gheorghe - Hidroelectrica

Directorul general al Hidroelectrica, Dragos Zachia, va fi inlocuit din functie, pozitia sa urmand sa fie preluata de un fost director din grupul CEZ Romania, Stefan Gheorghe.

"Astazi (miercuri - n.r.) este programata o sedinta a Consiliului de Administratie in care probabil va fi anuntata schimbarea lui Zachia", au declarat pentru Mediafax surse din compania de stat.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a confirmat, intr-o conferinta de presa, numirea lui Stefan Gheorghe la conducerea companiei Hidroelectrica.




Citeste si