23 Iulie 2012

Ce manageri si-au schimbat jobul: Top On the Move



Afla ce manageri si-au schimbat locurile de munca in ultima saptamana.

Sorin Popa - Societe Generale

Fostul director general delegat al BRD Sorin Popa a fost numit director de dezvoltare comerciala si marketing in cadrul Banque de Detail Hors France Metropolitaine (BHFM), structura care coordoneaza activitatea filialelor Societe Generale din afara Frantei, se arata intr-un comunicat transmis BVB.

"In calitate de director de dezvoltare comerciala si marketing, el (Sorin Popa - n.r.) devine membru al Comitetului de Directie al BHFM. Ca urmare a acestei numiri, dl. Popa a renuntat la pozitia de director general delegat al BRD-Groupe Societe Generale", se precizeaza in comunicatul transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si preluat de Mediafax.

Totodata, Popa ramane membru al Consiliului de Administratie al BRD-Groupe Societe Generale.


Cristian Secosan - Petrom

Directorul general al Siemens Romania, Cristian Secosan, va face parte, de la 1 septembrie, din Directoratul OMV Petrom, ca membru responsabil pentru activitatea de gaze si energie.

"Noul membru al Directoratului Petrom ii succede lui Hilmar Kroat-Reder, care va continua sa detina functia de membru al structurii de conducere a grupului OMV in Turcia", se arata intr-un comunicat al OMV Petrom, citat de Mediafax.

Modificarea a fost aprobata de Consiliul de Supraveghere al Petrom, companie din grupul austriac OMV.


Aurelia Cristea - PAID

Consiliul de Administratie Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID) a numit-o pe Aurelia Cristea (foto), fost membru al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) in functia de director general al PAID, post lasat liber de Marius Bulugea, care si-a incheiat mandatul la conducerea asiguratorului, inceput in octombrie 2009.

Aurelia Cristea are o experienta de peste 15 ani in domeniul asigurarilor, inclusiv in activitatea de reglementare si supraveghere a pietei de profil din Romania, in perioada 2006-2010 fiind membru in cadrul Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.


Dragos Sirbu - Flanco

Lantul de magazine electroIT Flanco l-a numit director de vanzari – Dragos Sirbu, manager care in ultimii zece ani a lucrat pentru Altex Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de retail de electronice, electrocasnice si IT.

Anterior, Sirbu a fost director de vanzari si director de achizitii in cadrul Altex (2002-2006), respectiv director general al Credex Finantari, companie de credite pentru consum fondata tot Altex.

Noul director de vanzari Flanco este absolvent al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori – ASE Bucuresti.




Citeste si