"Guvernarea USL a abordat cu seriozitate problemele de la Oltchim si a incercat in doar patru luni si in interiorul acordului negociat de PDL cu FMI sa gaseasca cea mai buna rezolvare a situatiei gasite. Aceasta nu se numeste neaparat Dan Diaconescu, ci un investitor privat care sa se achite rapid de o serie de sarcini extrem de clare: sa plateasca salariile angajatilor si sa mentin locurile de munca", afirma presedintele Camerei Deputatilor intr-un comunicat, citat de Mediafax.

Presedintele Camerei Deputatilor a mai sustinut ca guvernarea PDL nu a facut nimic pentru remedierea situatiei de la Oltchim si ca ceea ce se intampla in prezent "putea fi evitat daca PDL nu ar fi fost interesat de satisfacerea clientelei politice si de jaful din bani publici".

Cel mai mare investitor al...

Cel mai mare investitor al Metro isi vinde o parte din actiuni

26 Aug 2018   Companii

"Desi a trecut prin cel mai transparent proces de privatizare derulat din 1990 pana in prezent, soarta Oltchim continua sa fie afectata de dezastrul creat de guvernarea PDL. In trei ani de guvernare, in care au controlat tot, democrat-liberalii nu au facut nimic pentru remedierea situatiei de la Oltchim. Dimpotriva, prin intermediul unor firme apropiate parlamentarilor PDL, au capusat combinatul si l-au adus la o datorie de 700 de milioane de euro. Tot ceea ce se intampla in prezent cu combinatul de la Ramnicu Valcea putea fi evitat daca guvernarea PDL ar fi fost interesata in mod real de soarta muncitorilor si de economia romaneasca si nu de satisfacerea clientelei politice si de jaful din bani publici", a mai declarat presedintele Camerei.