Dar Craciunul este cu atat mai special cu cat aduna impreuna familia si prietenii apropiati. Daca vii la InterContinental in luna decembrie, te invitam sa te bucuri de o cafea cu scortisoara si turta dulce sau de un pahar de vin fiert; iar daca iti plac produsele noastre de Craciun, poti sa le si cumperi de la barul Intermezzo, aflat in holul hotelului. La plecare, trimite-le prietenilor o fotografie cu tine la bradul nostru realizat din materiale naturale, reciclabile.

In Ajunul Craciunului, vino la cina impreuna cu familia la Restaurantul Modigliani, unul dintre cele mai bune restaurante italiene din oras. Pretul este 125 RON de persoana si include 3 feluri de mancare, vin spumant, apa si cafea.

De Craciun, petrece impreuna cu cei dragi un Sunday Brunch deasupra orasului, in Fortuna Ballroom, la etajul 21. Toate bunatatile traditionale si internationale, bauturi, colinde live, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita. Pretul este de 195 RON de persoana, iar copiii pana in 6 ani au gratuitate.
Daca doresti sa si petreci noaptea dintre ani in cel mai inalt loc din oras, atunci te invitam in Sala Fortuna, la etajul 21, pentru un meniu servit si bauturi la discretie, muzica live café concert si un DJ care va transforma noaptea intr-o petrecere de neuitat. Pretul este de 590 RON de persoana. Sau, poate vrei doar o cina rapida, ca apoi sa participi la petrecerile in aer liber din oras; pentru asta iti oferim o varianta rapida, de buffet, in Braseria Corso, la doar 170 RON/ persoana. Bucura-te de iarna si de cadourile ei!

Pentru detalii sau rezervari suna la Silviu Mihalache, 0730 644 807 sau scrie un mail pe adresa silviu.mihalache@interconti.ro