Lukerg va investi 135 mil. euro intr-un parc eolian din Tulcea

Lukerg Renew a finalizat achizitionarea unui proiect de park eolian din Tulcea cu o capacitate instalata estimata la 84MW in care estimeaza ca va investi 135 mil. euro, a anuntat Wolf Theiss, societatea care a acordat consultanta cumparatorului.


Lukerg Renew, o asociere in participatiune intre grupul Lukoil din Rusia si grupul energetic italian ERG, a achizitionat un proiect de parc eolian din Romania cu o capacitate instalata estimata de 84MW, la sfarsitul anului 2012. La incheierea tranzactiei de pe piata romaneasca, Lukerg Renew a fost asistata de o echipa de profesionisti din cadrul Wolf Theiss si consultantii financiari Ernst&Young.

Echipa Wolf Theiss care a asigurat consultanta pentru aceasta tranzactie, coordonata de Ciprian Glodeanu, Partener, impreuna cu Ileana Glodeanu, Counsel, a fost alcatuita din Avocatii Seniori Radu Simion si Claudia Chiper, precum si din Avocatii Colaboratori Ruxandra Musat, Radu Plesca, Alice Apetrei, Ioana Bratu si Andreea Alexandru.

Lukerg estimeaza ca va investi aproximativ 135 milioane euro in acest proiect situat in regiunea Tulcea. Lukerg Renew intentioneaza sa demareze constructia parcului eolian in primul trimestru al anului 2013 si sa finanteze proiectul printr-o finantare fara recurs pe termen lung, pentru a incepe functionarea comerciala din 2014.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri