Numarul de clienti a crescut cu 60% anul trecut, la peste 200 de companii. Printre acestia se numara UPC, BCR, CEC Bank, UniCredit Tiriac Bank, Apa Nova Bucuresti sau NextGen Communications.

“Anul 2012 a fost un an dificil avand in vedere conditiile de pe piata, volumul total al trimiterilor postale din Romania fiind estimat la nivelul celui din 2011, aproximativ 450 milioane de scrisori. Vorbim aici doar de scrisorile interne. Ne asteptam ca in acest an sa ajungem la o marja a profitului operational de 8-10%”, a precizat Dan Rosu, director de dezvoltare Total Post.

In 2012, Total Post a livrat 43 milioane scrisori, cu o crestere de peste patru ori fata de 2011 si se asteapta ca anul acesta sa ajunga la 55 milioane livrari. Aria de distribuire Total Post acopera intreaga tara la nivel de resedinte de judet, dar si anumite orase secundare si zone rurale.

Compania detine o cota de piata de 9-10%.

Total Post opereaza pe segmentul postei de scrisori, oferind serviciile aferente acestui sector: expedieri inregistrate si neinregistrate, servicii conexe traficului postal (tipar, servicii financiare).

Compania a fost fondata la sfarsitul anului 2009 si, in mai putin de 3 ani, a reusit sa formeze o echipa de peste 1.000 de angajati pentru activitatea curenta si 600 de colaboratori pentru proiectele punctuale, de anvergura.